cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue

cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy BluePris
4407 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286345

EAN: 4058511830872

cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
SIRONA S I-SIZE BAKÅTVÄND BILBARNSTOL
Vridbar för att underlätta för dig – vi rekommenderar bakåtvänt åkande!

Sensorsafe
Att ha känslan av att barnet är i säkerhet gör att du behöver bekymra dig mindre. Med Sensorsafe kombinerar Cybex smart teknologi med smart design vilket gör att barnets säkerhet och hälsa alltid går i första hand. Systemet finns tillgängligt för utvalda I-size bilbarnstolar i serien Cybex Platinum och Gold. Du monterar det direkt på bältessystemet och det slår larm för att undvika kritiska situationer - till exempel att barnet öppnar bältet själv, att det blir för varmt eller för kallt eller när barnet har suttit för länge i bilbarnstolen. Alla varningar skickas via Bluetooth direkt till den ansluta mobiltelefonen. Appen innehåller även information om installationen av bilbarnstolen, instruktionsvideos, vanliga frågor och svar samt mycket mer!

Sensorsafes huvudegenskaper
Säkrar bältessystemet
SensorSafe förhindrar att barnet ska krypa ur bältet. Om barnet skulle lossa bältet själv så skickas ett meddelande till den ansluta mobiltelefonen.

Temperaturvarning
Ser till att barnet alltid åker i en behaglig temperatur. Sensorsafe mäter temperaturen i bilen för att förhindra att det blir för kallt eller för barn. Om det blir för kallt eller för varmt så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen.

Varnar när barnet är själv i bilen
Om barnet är själv i bilen så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen. Sensorsafe kan även informera särskilda nödkontakter om bilens position.

Installationschecklista
Höjer säkerheten och säkerställer att produkten är installerad korrekt. Checklistan behandlar teman som att använda isofix samt L.S.P.

Vet när det är dags för paus
Säkerställer att barnet inte sitter för länge i bilen.

Inget mer ryggont av att lyfta I och ur barnet I bilen. Den innovativa enhands- rotationsmekanismen ger en komfortabel i och urlastningsposition, för mindre påfrestning av förälderns rygg.
Eftersom det säkraste sättet för våra små att färdas på är bakåtvänt, har Sirona S I-Size en komfortabel bakåtvänd sittställning upp till 105 cm, ca 4 år. Driving Direction Control (DDC) förhindrar framåtvänt åkande innan 16 månader eller 76cm. Men vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller minst till 4 år. Driving Direction Controll (DDC) förebygger felanvändning med framåtvänd position, då stolen inte kan vändas innan barnet är 16 månader och 76 cm lång. Observera att vi rekommenderar bakåtvänt åkande även efter detta, till minst 4 år. Reducerar krafterna på nacken I händelse av en kollision. Teknologin i Sirona S i-Size ger barnet ökad säkerhet i händelse av en frontalkollision när stolen används framåtvänd. Det reducerar krafterna på nacken med ca 20% jämfört med andra internselar.

360° ROTATION - Enkel i och urtagning
Ett smart 360° rotationssystem skonar föräldrarnas ryggar.
Vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller till minst till 4 år. Att sätta i samt ta ur barnet underlättas av att du enkelt kan vrida stolen ut mot dörröppningen.

CYBEX SIRONA S I-SIZE bakåtvänd bilbarnstol - Säkert bakåtvänd från födseln upp till ca. 4 år
Minskar risken avsevärt för skador i händelse av en frontalkollision.
Den nya Sirona S-isize:s storlek gör det möjligt att transportera barn bakåtvända från födseln upp till en höjd av 105 cm (ung. 4 år). I Sirona S i-Size kan barnet åka bakåtvänt upp till 105 cm (18kg eller ca 4 år). Stolen är godkänd att använda framåt från 76 cm och 16 månader, men vi rekommenderar bakåtvänt användande.

DRIVING DIRECTION CONTROL
Förhindrar felanvändande där barnet vänds innan 16 månader eller 76 cm. Vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller minst till 4 år.
Driving Direction Controll (DDC) förebygger felanvändning med framåtvänd position, då stolen inte kan vändas innan barnet är 16 månader och 76 cm lång. Observera att vi rekommenderar bakåtvänt åkande även efter detta, till minst 4 år.

ENERGY REDUCTION TECHNOLOGY
Reducerar krafterna på nacken I händelse av en kollision.
Teknologin i Sirona S i-Size ger barnet ökad säkerhet i händelse av en frontalkollision när stolen används framåtvänd. Det reducerar krafterna på nacken med ca 20% jämfört med andra internselar.

INTEGRERAT LINJÄRT SIDOKOLLISIONSSKYDD ( L.S.P. System)
Sidokollisionsskyddet aktiveras på sidan som är mot bilens dörr.
Det integrerade L.S.P. Sidokollisionsskyddet på Sirona S i-Size ger ökad säkerhet vid en sidokollision. Detta tillsammans med det energiabsorberande skalet reducerar krafterna vid en sidokollision med ca 25%.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Inklusive inlägg för nyfödda.
 • 360° rotation med enkel instigning.
 • Lämplig för bakåtvänt åkande till barnet är 105 cm eller väger 18 kg.
 • Färdriktningskontroll (DDC)
 • Integrerat L.S.P. System
 • Höjdjusterbart huvudstöd. Höj och sänkbart huvudstöd: 12-stegs höj-och sänkbart nackstöd med integrerat bälte som växer med ditt barn.
 • Enhandsjustering av vilopositionen: det är enkelt att justera till den perfekta positionen (bakåtvänd: 5 lägen; framåtvänd: 3 lägen)
 • Energiabsorberande skal - absorberar krafterna som uppstår vid en kollision och skyddar därmed bebisen.
 • Bälteshållare: gör det enkelt att ta ur ditt barn
Produktdetaljer:
 • Mått: L/B/H: 70 x 43 x 63,5 cm
 • Vikt: 15 kg
 • ECE R-129
 • Lämplig för barn upp till 18 kg.
 • Tyget kan maskintvättas i 30 °
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
4.7
33 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 24
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
4407 kr