cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
Variant:
 • cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
 • cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Tropical Blue
 • cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Indigo Blue
 • cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Premium Black

Pris
5722 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A254572

EAN: 4058511441924

cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
SIRONA S I-SIZE BAKÅTVÄND BILBARNSTOL
Vridbar för att underlätta för dig – vi rekommenderar bakåtvänt åkande!

Inget mer ryggont av att lyfta I och ur barnet I bilen. Den innovativa enhands- rotationsmekanismen ger en komfortabel i och urlastningsposition, för mindre påfrestning av förälderns rygg.
Eftersom det säkraste sättet för våra små att färdas på är bakåtvänt, har Sirona S I-Size en komfortabel bakåtvänd sittställning upp till 105 cm, ca 4 år. Driving Direction Control (DDC) förhindrar framåtvänt åkande innan 16 månader eller 76cm. Men vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller minst till 4 år. Driving Direction Controll (DDC) förebygger felanvändning med framåtvänd position, då stolen inte kan vändas innan barnet är 16 månader och 76 cm lång. Observera att vi rekommenderar bakåtvänt åkande även efter detta, till minst 4 år. Reducerar krafterna på nacken I händelse av en kollision. Teknologin i Sirona S i-Size ger barnet ökad säkerhet i händelse av en frontalkollision när stolen används framåtvänd. Det reducerar krafterna på nacken med ca 20% jämfört med andra internselar.

360° ROTATION - Enkel i och urtagning
Ett smart 360° rotationssystem skonar föräldrarnas ryggar.
Vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller till minst till 4 år. Att sätta i samt ta ur barnet underlättas av att du enkelt kan vrida stolen ut mot dörröppningen.

CYBEX SIRONA S I-SIZE bakåtvänd bilbarnstol - Säkert bakåtvänd från födseln upp till ca. 4 år
Minskar risken avsevärt för skador i händelse av en frontalkollision.
Den nya Sirona S-isize:s storlek gör det möjligt att transportera barn bakåtvända från födseln upp till en höjd av 105 cm (ung. 4 år). I Sirona S i-Size kan barnet åka bakåtvänt upp till 105 cm (18kg eller ca 4 år). Stolen är godkänd att använda framåt från 76 cm och 16 månader, men vi rekommenderar bakåtvänt användande.

DRIVING DIRECTION CONTROL
Förhindrar felanvändande där barnet vänds innan 16 månader eller 76 cm. Vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller minst till 4 år.
Driving Direction Controll (DDC) förebygger felanvändning med framåtvänd position, då stolen inte kan vändas innan barnet är 16 månader och 76 cm lång. Observera att vi rekommenderar bakåtvänt åkande även efter detta, till minst 4 år.

ENERGY REDUCTION TECHNOLOGY
Reducerar krafterna på nacken I händelse av en kollision.
Teknologin i Sirona S i-Size ger barnet ökad säkerhet i händelse av en frontalkollision när stolen används framåtvänd. Det reducerar krafterna på nacken med ca 20% jämfört med andra internselar.

INTEGRERAT LINJÄRT SIDOKOLLISIONSSKYDD ( L.S.P. System)
Sidokollisionsskyddet aktiveras på sidan som är mot bilens dörr.
Det integrerade L.S.P. Sidokollisionsskyddet på Sirona S i-Size ger ökad säkerhet vid en sidokollision. Detta tillsammans med det energiabsorberande skalet reducerar krafterna vid en sidokollision med ca 25%.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Inklusive inlägg för nyfödda.
 • Höjdjusterbart huvudstöd. Höj och sänkbart huvudstöd: 12-stegs höj-och sänkbart nackstöd med integrerat bälte som växer med ditt barn.
 • Enhandsjustering av vilopositionen: det är enkelt att justera till den perfekta positionen (bakåtvänd: 5 lägen; framåtvänd: 3 lägen)
 • Energiabsorberande skal - absorberar krafterna som uppstår vid en kollision och skyddar därmed bebisen.
 • Bälteshållare: gör det enkelt att ta ur ditt barn
Produktdetaljer:
 • Mått: L/B/H: 70 x 43 x 63,5 cm
 • Vikt: 15 kg
 • ECE R-129
 • Tyget kan maskintvättas i 30 °
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
5
526 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 430
 
4 Stjärnor
| 82
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 5
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
cybex Bilbarnstol Sirona S I-Size Fancy Pink
5722 kr