cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Lavastone Black-black
Variant:
  • cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Lavastone Black-black
  • cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Rebel Red-red
  • cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Autumn Gold-burnt red 2018
  • cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Passion Pink-purple

Pris
3399 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A219776

EAN: 4058511212371

cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Lavastone Black-black
Denna modell är speciellt framtagen för mindre barn som av olika anledningar (ex. svår åksjuka) ej kan åka baklänges i bilen. Vi rekommenderar alltid bakåtvända bilbarnstolar så länge detta är möjligt för barnet.

Cybex GOLD Pallas M-fix är lämplig för barn från 9 månader - 12 år. (9-36 kg)

Som medlem i den prisbelönta Pallas-familjen växer Pallas M-fix med barnet och erbjuder därför utmärkt säkerhet i mer än 11 år.
I Grupp 1 skyddar den justerbara säkerhetskudden, som fungerar som en uppblåst airbag vid en kollision, mot nackskador utan att vara begränsande. För barn från cirka 3 år och uppåt kan stolen lätta göras om till en Solution M-fix. Den kan också användas i bilar utan ISOFIX.

Justerbar säkerhetskudde (Grupp 1)
Den justerbara säkerhetskudden reducerar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnet (patentsökt). Kraften i en frontalkrock fördelas över säkerhetskudden och absorberas av dess stötabsorberande material. Systemet påminner om en uppblåst airbag och hjälper betydligt till att reducera kraften vid en eventuell olycka. Selet skadar inte barnet, samtidigt som det känsliga huvudet, nacke, axlar och inre organ skyddas. Den nydesignade, en hands-justerbara säkerhetskudden (patentsökt) anpassar för högsta komfort perfekt till barnets kropp och erbjuder dessutom mer rörelsefrihet för överkroppen så väl som maximal säkerhet speciellt vid frontalkrockar, jämfört med konventionella 5 punkts bältessystem.

2-IN-1 bilbarnstol.
Denna stol växer med barnet och kan därför användas i upp till 11 år. I Grupp 1 dubblerar den justerbara säkerhetskudden som uppblåsbar airbag och, vid en kollision, skyddar den mot nackskador utan att vara restriktiv. För barn från cirka 3 år och uppåt kan stolen lätt göras om till en Grupp 2/3 stol från Solution serien.

INDVIDUELLT JUSTERBART SIDOKROCKSKYDD
Det individuellt justerbara linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar energin från en stöt vid en eventuell olycka i ett mycket tidigt skede. Kraften i en sidokrock absorberas systematiskt av individuella justerbara sidoskydd så väl som av axel- och huvudskydden. Samtidigt absorberas kroppens kinetiska energi som orsakas av stöten genast och huvudet förs aktivt i ett säkert läge. L.S.P. skydden kan justeras individuellt för att passa bilens inredning.

BEVÄMT ATT JUSTERA (Grupp 1)
Ger en mer avslappnad resa.
Kan med några enkla grepp justeras i liggläge.

JUSTERBART HUVUDSTÖD
Nackstödet, som kan fällas i 3 lägen, skyddar på ett smart sätt barnets huvud från att falla framåt när barnet sover. Det patenterade CYBEX lutande nackstödet garanterar optimalt skydd vid en eventuell sidokrock. Denna revolutionerande teknologi ändrar på ett säkert sätt balanspunkten på barnets huvud aningen bakåt och hindrar det från att falla framåt när barnet sover. Vid en eventuell sidokrock förblir barnets känsliga huvud i stolens säkerhetszon och garanterar optimalt skydd. Dessutom erbjuder vårt patenterade nackskydd med 3 positioner en mer bekväm sovposition för en säker och fridfull resa.

ISOFIX CONNECT
Isofix förstärker stabiliteten och säkerheten. Monteras med ett klicksystem direkt i bilens ISOFIX-fästen i karossen. Armarna kan enkelt fällas in och gör den möjlig att använda i bilar utan Isofix.

PRODUKTEGENSKAPER:
• Energiabsorberande skal: Den flexibla materialstrukturen absorberar kraften vid en kollision
• Optimerat ventilationssystem: Bibehåller en angenäm kroppstemperatur.

Produktdetaljer
• Mått: Längd / Bredd / Höjd: 430 / 540 / 700 mm
• Vikt: 9,3 kg
• ECE R44/04, Grupp 1/2/3
• Tvättas i 30°C.
• Yttertyg: 100% Polyester, Vaddering: 100% Polyuretanskum
• Tillverkad i Tyskland.
Installationen av Cybex produkter är testat omfattande i de senaste fordonen. Vi rekommenderar dock alltid en testinstallation hos en kvalificerad återförsäljare för att bekräfta exakt kompatibilitet. Särskilt längden av fordonets bilbälten eller ISOFIX (US: LATCH) förankringspunkterna kan variera, till och med under en produktionskörning hos en biltillverkare.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex Bilbarnstol Pallas M-fix Lavastone Black-black
5
1665 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1422
 
4 Stjärnor
| 202
 
3 Stjärnor
| 27
 
2 Stjärnor
| 8
 
1 Stjärna
| 6
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.