Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

cybex Babyskydd Aton 5 River Blue
Tillfälligt slutsåld

Pris
1525 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A280484

EAN: 4058511809779

cybex Babyskydd Aton 5 River Blue
cybex Gold Aton 5 är lämplig från födseln upp till ca 18 Månader / 0-13 kg

Aton 5 är den femte generationen.
De unika säkerhetsfunktionerna, t.ex. höjdjusterbart nackstöd med integrerad bältesguide förbättrar den utmärkta säkerheten med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL suffletten, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt anpassad. Risken för kvävning genom huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerat. Bilbarnstolen kan användas bältade eller med en av våra baser för enkel installation.(Finns att köpa separat)

Huvudstödet är justerbart i 8 lägen.
Ett nackstöd med 8 positioner med integrerad bältesguide är en annan aspekt på babyskyddets optimala sidokrockskydd. Höjden på bältet justeras automatiskt beroende på nackstödets höjd, därför är det krångliga med att trä på och av bältet ett minne blott. Y-bältes-systemet har visat sig vara en mycket effektiv och bekväm säkerhetslösning, särskilt för mycket små bebisar. Det mjuka sätesinlägget fastsatt vid nackstödet kan också användas för att justera höjden på babyns bäcken.

Linjärt sidokollisionsskydd (L.S.P. SYSTEM)
Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en kollision från sidan i kombination med det energiabsorberande skalet. Den allra första stöten vid en olycka fördelas av det Linjära Sido-krock skyddet (L.S.P. System) och dess utsträckbara skydd och absorberas av sätets flexibla materialstruktur. Babyskyddets flexibla material och struktur absorberar sedan krafterna från stöten och leder dem bort från babyn.

Urtagbart sittinlägg
En av de största utmaningarna är att hitta en möjlighet att transportera nyfödda på bästa möjliga sätt. Tack vare ett inlägg kan vinkeln justeras och anpassas efter bebisen.


CYBEX RESESYSTEM
Med hjälp av en adapter kan babyskyddet i kombination med en sittvagn förvandlas till ett praktiskt resesystem.

INTEGRERAD XXL SUFFLETT
Den nya XXL suffletten har ett extra stort skyddsområde och skyddar mot sol och stark vind. Den är även UV50+ testad och kan justeras i fyra lägen och försvinner diskret när den inte används.

PRODUKTEGENSKAPER:
  • Mjuka vadderade armstöd
  • Y-format bälte
  • Längd- och höjdjusterbart huvudstöd
Tekniska specifikationer:
  • Mått: L/B/H: 64 x 43 x 39 - 56 cm<
  • Vikt: 4,8 kg
  • Produktserie: Cybex Gold
  • Avtagbart och tvättbart överdrag. (30 grader)
  • Utvecklad och designad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: cybex Babyskydd Aton 5 River Blue
4.8
376 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 316
 
4 Stjärnor
| 50
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare