Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs
NYHET Hållbar

Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs


Variant:
  • Cubika träleksak "Flygande bilar
  • Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs
  • Cubika träleksak "Fiskar
  • Cubika träleksak med snöre "Fairy tale

Pris
174 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345419

EAN: 4823056513654

Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs
Texten har översatts automatiskt.
Setet består av 13 färgglada tomtefigurer, hus och fjärilar samt ett rep med en träspets för enkel trådning. Utvecklar uppmärksamhet, koordination och finmotorik.

Träet till produkterna på Cubika Toys kommer från Karpaterna i sydvästra Ukraina. Tack vare det långa avståndet till industrianläggningar är miljöpåverkan i regionen liten. Skogarna som träet kommer från är hållbart skötta.

Produktdetaljer:
  • Material: FSC-trä
  • Består av 13 färgglada figurer
  • Färgas med vattenbaserade färger
  • Utvecklar uppmärksamhet, koordination och finmotorik
  • Ålder: från 18 månader

Tillbehör

Hållbarhet

FSC® - Forest Stewardship Council

Forest Stewardship Council® främjar ett ekologiskt hållbart, socialt acceptabelt och ekonomiskt livskraftigt skogsbruk. FSC®-märkena garanterar att skogarnas naturresurser inte exploateras eller förstörs. Det finns totalt tre olika FSC®-märkningar. FSC®-märket tilldelas produkter som består till 100 % av FSC®-certifierat material. FSC® Mix-märket tilldelas trä- och pappersprodukter som innehåller minst 70 % FSC®-certifierat och/eller återvunnet material. Produkter som är certifierade med FSC® Recycled-sigillet består uteslutande av återvunnet material.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs
Cubika träleksak med snöre "Happy Dwarfs
174 kr