chicco Säkerhetsklipp Bebe care Easy Tech

chicco Säkerhetsklipp Bebe care Easy Tech


Pris
428 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A284343

EAN: 8058664124817

chicco Säkerhetsklipp Bebe care Easy Tech
Texten har översatts automatiskt.
Chicco Bebè Care Easy Tech är ett fantastiskt tillbehör som kan användas på universal och som - om det aktiveras på rätt sätt - påminner dig om att barnet fortfarande sitter i bilbarnstolen. Det finns två olika larmnivåer.

Anslut, stäng och aktivera, så kan resan börja. När du är framme på din destination öppnar du helt enkelt chicco Bebè Care Easy-Tech och den är avaktiverad. Fungerar med 1 x CR2032-batteri (ingår).

Användningen är enkel: du behöver tillbehöret chicco Bebè Care , motsvarande APP (tillgänglig för Android och iOS) och en Smartphone med Bluetooth®. För mer information, använd QR-koden.

Säker
Tillbehöret är universal : det kan användas med alla bilbarnstolar.

Enkelt
Det är bara att fästa den i bilens säkerhetsbälte eller bilens säkerhetsbälte och stänga den. Systemet aktiveras sedan.

Snabbt
Den första installationen och inställningen av systemet tar några minuter, och sedan ansluts chicco Bebè Care Easy-Tech automatiskt så snart den stängs.

Produktdetaljer:
  • Två olika larmnivåer
  • Motsvarande APP krävs.
  • Universal : kan användas med alla bilbarnstolar för spädbarn
  • Kräver batterier: 1 x CR2032-batteri (ingår).
Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 1,8 x 4,3 x 7,4 cm
  • Vikt: 0,24 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

chicco Säkerhetsklipp Bebe care Easy Tech
chicco Säkerhetsklipp Bebe care Easy Tech
428 kr