BVB EMMA plyschfigur 100 cm
Pris
1022 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329110

EAN: 4026649239027

BVB EMMA plyschfigur 100 cm
Texten har översatts automatiskt.
Nej, det är inget feltryck: den här plyschfiguren EMMA är en hel meter lång och kommer att vara centrum för uppmärksamheten i varje mini-borska rike! Hon bjuder in dig till att gosa och mysa, bär svartgul fläktkärlek på sin tröja och gör dig helt enkelt på gott humör från första gången du ser henne på morgonen till sista ögonblicket på kvällen! Genom tjockt och tunt är EMMA inte bara oundviklig, utan också tillverkad med ett öga för detaljer. Den slitstarka polyesteren klarar av otaliga kramar och är lätt att rengöra vid behov. Din lilla barns nya svartgula vän är den perfekta presenten för speciella tillfällen - och för varje tillfälle när du vill ge dina barn mer än ett leende!

Produktdetaljer:
  • Material: 100 % polyester
  • Mått: 100 x 39 x 21 cm
  • Mega-stor EMMA-godisfigur i svart och gul plysch

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
255 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

BVB EMMA plyschfigur 100 cm
BVB EMMA plyschfigur 100 cm
1022 kr