EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
Variant:
 • Britax Römer Bältesstol Kidfix M i-Size Moon light Blå
 • Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
 • Britax Römer Barnstol Kidfix M i-Size Dusty Rose
 • Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Night Blå

Pris
2349 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313329

EAN: 4000984312188

Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / storlek: 100 till 150 cm kroppslängd, vikt: 15 till 36 kg, ålder: från ca. 3,5 till 12 år.

Nya Kidfix M i-Size har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare så att barn från 3,5 till 12 år kan resa säkert. Den är godkänd enligt den nya standarden i-Size och erbjuder tillförlitlig säkerhet och maximal komfort. Den smala sätesdesignen gör att barnstolen passar in i många fordon, vilket gör den till en idealisk lösning för din växande familjs behov.

Funktionalitet möter komfort
Maximal komfort och funktionalitet finns alltid ombord på Kidfix M i-Size . De mjuka, vadderade tygöverdragen och de noggrant placerade ventilationshålen i skalet gör att ditt barn alltid har det bekvämt, även under längre bilresor. Stolens smala Design gör det möjligt att montera tre Kidfix M i-Size -stolar i baksätet på många fordon, medan praktiska markeringar hjälper till att justera nackstödet till rätt höjd varje gång.

Hållbar kvalitet - ansvar för den värld som våra barn växer upp i.
Vår Kidfix M i-Size är cirka 1,3 kg lättare än sin föregångare. Den tillverkas i vår fabrik i Tyskland, vilket skapar effektivare transportvägar och skyddar vår miljö. För förpackningen av Kidfix M i-Size använder vi endast hållbara växtbaserade påsar och kartonger av återvunnet material från ansvarsfulla källor. På så sätt skyddar vi miljön och förbättrar vår koldioxidbalans. Till och med s child erna på produkterna är biologiskt nedbrytbara, så inga mikroplaster kommer in i ekosystemet.

Produktfunktioner:

Skydd tack vare det höga ryggstödet
Våra barnstolar med ryggstöd skyddar ditt barn på tre sätt: Stolsskalet skyddar ditt barn från huvudet till höften, särskilt i händelse av en sidokollision. Samtidigt ser de övre och nedre bältesguiderna till att bilbältet sitter på rätt plats och det vadderade nackstödet ger säkerhet och komfort för ditt barns huvud och nacke.

Komfort som vetenskap
Våra ingenjörer har analyserat och testat ett stort antal mänskliga kroppsmodeller för att se till att den nya Kidfix i-Size är bekväm för både yngre och äldre barn. Resultatet är optimal ergonomi och avkopplande körningar för hela familjen.

Nydesignat säte för optimalt skydd vid en kollision
I nära samarbete med ledande biltillverkare har sätesytan omformats för att minska krafterna på nacken med upp till 10 %*.

*Internt Britax -test med en Q10-dummy som till längd och vikt motsvarar ett genomsnittligt 10-årigt barn.

Lätt justerbart, ergonomiskt huvudstöd
Nackstödet har utformats för att vara särskilt bekvämt för äldre barn. Den kan enkelt justeras till rätt läge. Här hjälper praktiska markeringar på baksidan till att hitta rätt inställning varje gång stolen byts ut mellan olika bilar eller används av olika barn.

Ventilation
Noggrant placerade ventilationshål ger effektiv luftcirkulation så att ditt barn alltid har det bekvämt, även under långa bilresor.

Tre barnstolar sida vid sida
Tack vare Kidfix M i-Size :s smala och kompakta Design kan upp till tre barnstolar monteras sida vid sida i baksätet på många fordon.

Avtagbart skydd
Ibland kan det bli ganska kaotiskt i bilen. Det är lätt att spilla en drink eller att ditt barn känner sig sjukt av att köra bil. Vi har utvecklat ett maskintvättbart sätesöverdrag som är lätt att ta bort. Så du kan snabbt få sätet rent igen - och du är redo att köra.

Tekniska data:
 • Monteringsalternativ i bilen: fordonets eget 3-punktsbälte eller Isofix och fordonets eget 3-punktsbälte.
 • Installation: Installation framåt 100 till 150 cm.
 • Mått (höjd x bredd x djup): 63 - 83 x 44 x 42 cm
 • Vikt: 6,5 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
5
285 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 244
 
4 Stjärnor
| 35
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
Britax Römer Bilbarnstol Kidfix M i-Size Burgundy Red
2349 kr