Idag: 10% Sportlovs-rabattkod ❕
Idag: 10% Sportlovs-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
SPRT5138
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Variant:
 • Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Space Black
 • Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Frost Grey
 • Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Mid night Grått
 • Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
 • +3

Pris
2620 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313222

EAN: 4000984312362

Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / Storlek: 40 till 83 cm kroppshöjd, vikt: 0 till 13 kg, ålder: från födsel till cirka 15 månader.

Baby-Safe 3 i-Size följer dig och ditt barn från födseln till 15 månaders ålder. Den avtagbara insatsen för nyfödda och tekniken för ett platt liggande läge garanterar maximal ergonomisk komfort. Babyskyddet är kompatibelt med Flex Base iSENSE (säljs separat), vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt installera det i bilen och ger barnet en bekväm liggställning. Baby-Safe 3 i-Size har flera avancerade säkerhetsfunktioner och skyddar ditt barn i alla situationer. Samtidigt är den särskilt mysig och bekväm att använda, så att du och ditt barn kan njuta av varje resa som väntar.

Långvarig komfort
Baby-Safe 3 i-Size kan användas från födseln upp till 15 månaders ålder och erbjuder skön komfort hela tiden. Insatsen för nyfödda ger ergonomisk säkerhet för ditt barn, medan den patenterade integrerade lutningsmekanismen gör det enkelt att hitta den optimala lutningsläget med hjälp av nackstödet, vilket alltid ger optimalt utrymme för ditt barn när han eller hon växer.

Påsatt på nolltid - den svängbara basen
Det går snabbt och enkelt att sätta in och spänna fast barnet: vrid Baby-Safe 3 i-Size mot den öppna bildörren när den är fäst vid Flex Base iSENSE (säljs separat). Detta gör det ännu bekvämare att växla mellan bilresor och promenader med barnvagnen.

Frihet genom kompatibilitet
Baby-Safe 3 i-Size är lätt att fästa på Flex Base iSENSE (säljs separat) och ett stort antal andra barnvagnar* (säljs separat). Det går snabbt och enkelt att lyfta och fästa Baby-Safe 3 i-Size och ger dig obegränsad rörelsefrihet.

* Ytterligare Adapter krävs

Produktfunktioner:

Platt liggande ställning
Din nyfödda åker säkrast när han eller hon är bekväm och ergonomisk. Tack vare vår integrerade och patenterade teknik för en platt liggställning kan du justera liggställningen till olika nivåer och anpassa den till ditt barns storlek. Positionen ändras automatiskt när du justerar nackstödet - så att ditt barn får mer utrymme när det växer. Detta gäller även axelbanden.

Insats för nyfödda
Den medföljande insatsen för nyfödda med avtagbara, stötdämpande skumkuddar skyddar ditt barn och ger extra stöd. Den minskar storleken på sätet för extra komfort.

5-punktsbältesystem
Vi är övertygade om att ett 5-punktsbältesystem är det bästa sättet att skydda ditt barn i bilbarnstolen. Detta beror på att den säkrar ditt barn optimalt i sittets skyddande skal. Vid en kollision fördelar bältesystemet krafterna som uppstår vid en kollision på fem punkter och mildrar dem: vid axlarna, höfterna och vid bälteslåset mellan benen. På så sätt är ditt barn skyddat från alla håll i händelse av en olycka.

Enkelt justerbart nackstöd och sele
Det kan inte bli enklare: du kan justera vårt vadderade huvudstöd och våra axelremmar med en hand för att anpassa dem till ditt barns storlek. Innan du spänner fast remmarna ska du se till att nackstödet är i rätt läge - rakt ovanför barnets axlar.

Justerbart bärhandtag
Väl genomtänkt: bärhandtaget kan enkelt justeras bakåt så att du bekvämt kan placera ditt barn i babyskyddet. Allt du behöver göra är att låsa upp knapparna på varje sida av bärhandtaget. Och när du lägger ner bärstolen på golvet är det bäst att flytta bärhandtaget hela vägen tillbaka så att den inte gungar.

Solskydd
Smart: Solskyddet med UPF 50+ solskydd skyddar inte bara ditt barn från solen utan även från vinden. Och det gör den både i bilen och på barnvagnen. Dess fästpunkter är bekvämt placerade på sidorna av bärhandtaget så att du enkelt kan bära babyskyddet även när huven är monterad på det.

Bekväma och snygga premiumöverdrag
De nydesignade omslagen är särskilt eleganta och mysiga. Premiumöverdragen är tillverkade av ett ännu mjukare tyg och ger ditt barn ytterligare komfort i kombination med en bättre passform.

Snabbt avtagbart överdrag
Ibland kan det bli ganska kaotiskt på vägen. Det är lätt att spilla en drink eller att ditt barn känner sig sjukt av att köra bil. Vi har med förutseende utvecklat ett maskintvättbart överdrag som är lätt att ta av utan att behöva ta av säkerhetsbältet. På så sätt kan du snabbt få sätet rent igen - och du är redo att köra.

Lätt att komma åt
Tack vare basens svängfunktion (säljs separat) kan du vrida bilbarnstolen mot den öppna bildörren, vilket gör det ännu enklare att ta ut din lilla person ur sätet för att sätta den i barnvagnens bärväska eller bära in den i huset.

Ett hörbart "klick" för korrekt installation
När du har placerat babyskyddet på Flex Base iSENSE (säljs separat) i bilen eller på barnvagnen (säljs separat) hör du ett tydligt klick som visar att stolen är ordentligt fastsatt.

Enkelt löst: med Click & Go® Adapter n (finns separat).
Skonsamt för ryggen: Barnbäraren kan enkelt lossas från basen (säljs separat) eller barnvagnen (säljs separat) med hjälp av handtaget på baksidan av barnbäraren. Detta gör att du kan hålla dig upprätt när du lyfter bärstolen.

Installationsalternativ:
 • Med bälte: Barnstolen kan installeras med bilens 3-punktsbälte. Detta är praktiskt när stolen används i olika bilar som kanske inte alla har Isofix förankringspunkter. Bältesguiderna på barnstolen hjälper till att installera den korrekt.
 • Med basen station (säljs separat): Flex Base iSENSE
 • På barnvagnen: installation med hjälp av en extra Adapter s
 • Flygplansgodkännande: Våra bilbarnstolar och babyskydd är inte bara säkra på marken. De ger också ditt barn skydd och komfort när du reser med flyg. Kontakta ditt flygbolag för mer information.
Tekniska data:
 • Montering: Mot färdriktningen 40 till 83 cm.
 • Högsta kroppsvikt: 13 kg
 • Mått (höjd/bredd/djup): 58 x 44 x 67 cm
 • Vikt: 4,6 kg
Ingår i leveransen:
 • Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size
 • Solskydd
 • Insats för nyfödda
 • Bruksanvisningar

Försiktighet: Barnbärare får inte användas i samband med en aktiv krockkudde framtill på passagerarsidan!

Underredet station , barnvagnen eller barnvagnen Adapter ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
4.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Britax Römer Bilbarnstol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
2620 kr