Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå

Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå


Variant:
  • Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Cosmo s Black
  • Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Storm Grey
  • Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå
  • Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Burgundy Red

Pris
2868 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308622

EAN: 4000984194944

Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / storlek: 76 till 150 cm kroppshöjd, ålder: 15 månader till 12 år

Advansafix M i-Size har utvecklats så att barn från 15 månader till 12 år kan resa säkert. Den är godkänd enligt den nya i-Size-förordningen och erbjuder ännu mer säkerhet och maximal flexibilitet. Du kan lita på det! Sätet kan omvandlas från ett barnsäte med ett 5-punktsbälte till ett 3-punktsbälte i några få enkla steg. Din lilla med en vikt på 21 kg är särskilt väl skyddad med 5-punktsbältet.

Produkt High light s:

i- Storlek: Säkerhet för unga och gamla
I Advansafix M i-Size rider ditt barn särskilt säkert - från småbarnsåldern till den tid då det inte längre behöver ett barnstol. Eftersom den är optimalt skyddad i sitt 3-i-1 barnstol. Lugnande att veta: Advansafix M i-Size är godkänd enligt den nya i-Size-förordningen. Och 5-punktsselen kan användas för barn upp till 21 kg, vilket innebär ännu mer säkerhet för ditt barn.

Flexibilitet till hands
Tack vare FLIP & GROW-funktionen kan du enkelt växla mellan den integrerade 5-punktsselen och 3-punktsselen när ditt barn växer. Och eftersom inget behöver tas bort från sätet kan du när som helst byta tillbaka till 5-punktsbältet. Tack vare EasyRecline-funktionen kan du justera det inbyggda sätet till olika, bekväma vilolägen - utan att behöva justera Top Tether. Vad som helst som är bekvämast för ditt barn.

Kvalitet - Tillverkad i Tyskland
För att garantera högsta möjliga kvalitet är inte bara hela Britax Römer inte bara hela produktutvecklingsprocessen, upp till det färdiga barnet säte, är under ett tak, men de färdiga produkterna testas också regelbundet på den interna, högmoderna sv-kollisionstestanläggningen.

Produktegenskaper:

Britax Römer Pivot Link System
I händelse av en olycka, vårt patenterade Pivot Link Isofix-system minskar framsätets rörelse och riktar de flesta krafterna nedåt. Detta dämpar slagkraften genom klädseln i bilsätet och minskar risken för huvud- och nackskador avsevärt.

EasyRecline
EasyRecline är lämplig för alla åldrar och låter dig justera sätet till tre bekväma sittpositioner. Även när ditt barn sitter i sätet och utan att justera Top Tether - mycket bekvämt för barn och föräldrar.

5-punktssele-system
Vi är övertygade om att ett 5-punktssele-system är det bästa sättet att skydda ditt barn i bilstolen. Det säkrar ditt barn optimalt i skyddet på sätet. I händelse av en kollision fördelar bältesystemet de krafter som verkar vid en kollision över 5 punkter och lindrar dem: vid axlarna, höfterna och vid bältesspännet mellan benen. På detta sätt skyddas ditt barn från alla håll i händelse av en olycka.

Skydd tack vare högt ryggstöd
Våra barnsäten med ryggstöd skyddar ditt barn på tre sätt: sitsskalet skyddar ditt barn från huvud till höft, speciellt i händelse av sidokollision. Samtidigt säkerställer de övre och nedre bältesstyrningarna att bilbältet är på rätt plats och det vadderade nackstödet ger säkerhet och komfort för ditt barns huvud och nacke.

FLIP & GROW
När ditt barn har nått minst 15 kg och högst 21 kg, måste du byta från det integrerade 5-punktsbältet till 3-punktsfordonet bältet för att säkra ditt barn i barnstolen. Tack vare FLIP & GROW-funktionen är det nu möjligt med några få enkla steg. Justera bara nackstödet och förvara selen i ryggstödet så att den inte går vilse. Justera sedan FLIP & GROW-justeringsplattan med Secure Guard så är du redo att gå.

Mjuka specialkuddar i neopren
Våra mjuka specialkuddar i neopren kramar ditt barns kropp bekvämt. I händelse av stötar minskar de inte bara ditt barns framåtrörelse - de gör också 5-punktsselen ännu mer bekväm. Dessutom kan du enkelt ta bort dem för tvätt utan att behöva ingripa i selen.

V-format nackstöd
Vårt V-formade nackstöd har utformats speciellt för att kontrollera rörelsen hos ett barns känsliga huvud vid sidokollision. Detta innebär att det inte bara erbjuder optimalt skydd utan också mycket komfort. Dessutom kan du enkelt justera nackstödet och selen från framsätet för att passa ditt barns storlek.

Snabbtäckningsomslag
Ibland kan det bli ganska rörigt på vägen. Det är lätt att spilla en drink, annars kan ditt barn få bilsjuka av att köra. Vi har klokt utformat ett maskintvättbart säkerhetsskydd som är enkelt att ta bort utan att behöva ta av säkerhetsbältet. Det är ett snabbt sätt att göra sätet rent och redo att gå igen.

Top Tether
Vid kollision minskar Top Tether barnstolens rotation och minskar därmed möjliga skador i huvudet och nacken. Tack vare de dubbla förankringspunkterna erbjuder vårt v-formade Top Tether ännu mer stabilitet och säkerhet för ditt barn än konventionella tether-system.

Secure Guard
Secure Guard hjälper till att skydda barnets känsliga bukområde särskilt - tack vare ytterligare en 4: e fästpunkt i 3-punktsbältet för vuxna . Genom att placera bäckenbältet optimalt över ditt barns bäckenben minskar Secure Guard de krafter som verkar vid en frontalkollision med upp till 35% * och samtidigt ger dina avkommor tillräcklig rörelsefrihet under resan.

* Interna Britax-test med en Q6-dummy som motsvarar ett genomsnittligt 6-årigt barn i höjd och vikt.

Tekniska data:
  • Installationsalternativ i bilen: Isofix med Top Tether (76 till 102 cm), med bälte och Isofix (100 - 150 cm), eller endast med bälte (100 till 150 cm).
  • Körriktning: framåtvänd installation 76 till 150 cm
  • Mått (höjd / bredd / djup): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvikt: 11 kg

Top Tether ingår i leveransen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå
5
198 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 161
 
4 Stjärnor
| 35
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå
Britax Römer Bilbarnstol Advansafix M i-Size Moon ljusblå
2868 kr