Britax Römer Babyskydd Primo Elephant Grå

Pris
1717 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A331283

EAN: 4000984504750

Britax Römer Babyskydd Primo Elephant Grå
Texten har översatts automatiskt.
Grupp 0+, vikt: 0 till 13 kg, ålder: från födsel till ca. 15 månader

Primo babyskyddet är utformat för föräldrar som värdesätter flexibilitet. Den erbjuder bekvämligheten av en konturerad stödkudde för mindre barn och en elegant soltak samt praktiska installationsalternativ för alla bilar.

Ta det lugnt!
Primo är vår mest kompakta bärsele. Den är praktisk, lätt och lätt att bära. Som en kokong ger de vadderade sidovingarna skydd mot sidokollisioner så att ditt barn ligger bekvämt och säkert. Dessutom ger den mjuka huvudkudden och den konturerade stödkudden en naturlig sovposition och kan tas bort när barnet växer.

Redo att användas var som helst
För ultimat komfort och mångsidighet kan Primo också fästas på vår Primo BASE-modell (säljs separat). Tack vare sin låga vikt kan bärstolen lätt transporteras mellan fordon eller från fordonet till en barnvagn. Med den integrerade Click & Go® Adapter n kan Primo snabbt och enkelt fästas på en barnvagn. Britax Römer barnvagnar.

Produktfunktioner:

Djupa, mjukt vadderade sidovagnar
De djupa, mjukt vadderade sidokuddarna fungerar som en skyddande kokong som dämpar effekten av en sidokollision. Detta minimerar risken för att ditt barn ska skadas.

Solskydd
Mycket smart: Solskyddet med UPF 50+ solskydd skyddar inte bara ditt barn från solen utan även från vinden. Och eftersom den inte är fäst vid bärhandtaget kan du också bära babyskyddet utan problem när huven är öppen.

Justerbart bärhandtag
Väl genomtänkt: bärhandtaget kan enkelt justeras bakåt så att du bekvämt kan placera ditt barn i babyskyddet. Allt du behöver göra är att låsa upp knapparna på varje sida av bärhandtaget. Och när du ställer ner bärstolen på golvet är det bäst att flytta bärhandtaget hela vägen tillbaka så att den inte gungar.

Avtagbart skydd
Ibland kan det bli ganska kaotiskt på vägen. Det är lätt att spilla en drink eller att ditt barn känner sig sjukt av att köra bil. Vi har utvecklat ett maskintvättbart sätesöverdrag som är lätt att ta bort. Så du kan snabbt få sätet rent igen - och du är redo att köra.

Tekniska data:
  • Monteringsalternativ i bilen: bilens eget 3-punktsbälte eller Primo Base (säljs separat).
  • Installation: Födelse upp till 13 kg mot färdriktningen.
  • Mått (höjd/bredd/djup): 53,5 x 44 x 62,5 cm
  • Vikt: 4 kg
Ingår i leveransen:
  • Primo babyskydd
  • Solskydd
  • Integrerad Click & Go® Adapter (för Britax Römer barnvagn)
  • Bruksanvisningar

Uppmärksamhet: Barnstolar får inte användas i samband med en aktiv krockkudde på passagerarsidan!

Underlaget station eller barnvagnen ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Babyskydd Primo Elephant Grå
4.5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Babyskydd Primo Elephant Grå
Britax Römer Babyskydd Primo Elephant Grå
1717 kr