10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
Variant:
  • Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
  • Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Blue Red

Pris
1894 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A266271

EAN: 4000984197938

Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
JOCKEY3 COMFORT erbjuder allt en förälder kan önska – cykelsitsen är enkel att använda och den ger maximal säkerhet. Med bara en hand justerar du fotstöd, ryggstöd och nackstöd, och ser till att ditt barn sitter riktigt bekvämt. Tack vare vårt nya, magnetiska tvåstegslås kan du vara säker på att ditt barn är tryggt fastspänt, och eftersom JOCKEY3 COMFORT helt och hållet tillverkas i Tyskland kan vi alltid garantera högsta möjliga kvalitet.

Perfekt passform och oslagbar komfort
JOCKEY3 COMFORT, för barn mellan 9 – 22 kg, är inte bara bekväm – den är också extremt flexibel. De justerbara nack- och fotstöden ger optimal passform för barn i olika åldrar och du kan luta ryggstödet så ditt barn sitter riktigt bekvämt. Dessutom dämpar den robusta fästbygelns fjädring vibrationerna från vägen så att du och ditt barn verkligen kan njuta av åkturen.

Säkerheten först
Med alla smarta säkerhetsfunktioner garanterar JOCKEY3 COMFORT en riktigt trygg åktur. De extra stora ekerskydden hindrar små fötter från att fastna i bakhjulet när du cyklar, och fotremmarna håller ditt barns fötter kvar på fotstöden. Plus att den bekväma selen med vårt nya, magnetiska tvåstegslås ser till att ditt barn alltid sitter tryggt fastspänt.

Enkel att använda
Det är barnsligt enkelt att använda JOCKEY3 COMFORT. Med bara en hand justerar du ryggstödets lutning och anpassar både nack- och ryggstöd, vilket betyder att du har en hand över för att stödja cykeln. Cykelsitsen är kompatibel med de flesta cyklar. Du monterar JOCKEY3 COMFORT direkt på cykelramen med fästbygeln som följer med i köpet, och du får dessutom insatser anpassade för olika rördimensioner.

Produktegenskaper:

Vändbart överdrag
Lust på något nytt? Med det vändbara sitsöverdraget förändrar du snabbt utseendet på din cykelsits.

Robust fästbygel
Den robusta fästbygelns fjädring dämpar vibrationerna på ojämna gropiga vägar och gör cykelturen skön och behaglig.

Justerbart nackstöd
För att garantera en perfekt passform även när ditt barn växer kan sele och nackstöd ställas in i nio olika lägen. Med bara en hand justerar du både sele och nackstöd samtidigt.

Justerbart ryggstöd
Med ett enkelt handgrepp lutar du snabbt ryggstödet bakåt till ett bekvämt läge. Inga problem. Perfekt när ditt barn börjar bli trött.
Extra stort ekerskydd
Alltid på den säkra sidan: De extra stora ekerskydden hindrar ditt barns kläder och fötter från arr fastna i hjulet när du cyklar.

Flexibel - monteras direkt på ramen
Smart: Flexibel - monteras direkt på ramen. Med hjälp av det medföljande monteringsbeslaget fäster du tryggt och säkert cykelsitsen direkt på cykelramen. Oavsett om cykeln har pakethållare eller ej.

Justerbart fotstöd
Så blir det enklare: När barnet växer kan du lätt justera fotstödet på höjden.

Tekniska uppgifter:
  • Lämplig för barn från 9 - 22 kg (9 månader - 5 år.)
  • Tillverkad i Tyskland
  • Mått: H/B/D: 71,2 x 46 x 43 cm
  • Vikt: 5,8 kg

Tillbehör

Pris
506 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
5
249 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 205
 
4 Stjärnor
| 41
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
Britax Cykelsits Jockey³ Comfort Black Grey
1894 kr