ADVENTS-RABATT 🕯️
ADVENTS-RABATT 🕯️
Giltig till 04/12
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj din rabatt
Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
Variant:
  • Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
  • Britax Bilbarnstol Kidfix III M Storm Grey
  • Britax Bilbarnstol Kidfix III M Moonlight Blue
  • Britax Bilbarnstol Kidfix III M Burgundy Red

Pris
2405 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A248181

EAN: 4000984163896

Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
Grupp 2-3, vikt: 15 -36 kg, ålder: från 3,5- 12 år.

Nu utökar vi vårt populära och prisbelönta KIDFIX-sortiment med snygga och sköna KIDFIX III M. Med ny design och generösare sittutrymme blir åkturen ännu bekvämare för såväl små som stora barn – även under längre resor. KIDFIX III M kombinerar våra väldokumenterade säkerhetsfunktioner SICT och SecureGuard för utmärkt skydd, vilket betyder att även de större barnen, ända upp till 12 år kan åka lika säkert som bekvämt.

Komfort för de större barnen
KIDFIX III M är designad för att vara den mest bekväma bältesstolen på marknaden. Stolens förstklassiga ergonomiska egenskaper gör att ditt barn sitter riktigt skönt, under såväl korta som långa resor. Det generösa sittutrymmet med sin mjuka front ger benen en bekväm, ergonomisk position – även för större barn – och det V-formade ryggstödet skapar en mysig, omslutande sittplats samtidigt som det erbjuder ökat utrymme i takt med att barnet växer.

Kör säkert
KIDFIX III M erbjuder enastående säkerhetsfunktioner baserat på vårt prisbelönta KIDFIX-sortiment. Vår innovation SecureGuard hjälper till att hålla midjebältet i en optimal position över ditt barns bäckenben, medan SICT ger ett överlägset skydd vid en eventuell sidokrock. Tillsammans med de stora sidovingarna ger de ditt barn ett effektivt allroundskydd.

Sportigt, elegant och stilsäkert
Med sin nya, moderna design och stilrena, svarta skal ser KIDFIX III M fantastisk ut, oavsett vilken bil du placerar den i. Det smakfullt utformade överdraget ger bilbarnstolen ett sportigt utseende och en extra, elegant touch. KIDFIX III M är designad, utvecklad och tillverkad i Tyskland, och ser till att ditt barn reser lika stilsäkert som tryggt.

Produktdetaljer:

Ergonomiskt utformad sits
För att erbjuda maximal komfort, även för längre barn, är sittytan i KIDFIX III cirka 20% större än motsvarande modeller. Den förbättrade formen och den extra mjuka vadderingen ger en bekväm och ergonomisk korrekt sittposition som gör att ditt barn sitter skönt, även under längre resor.

SecureGuard
SecureGuard adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.

Avancerat sidokrockskydd – SICT
Britax SICT-teknologi ger ditt barn ett överlägset sidokrockskydd. Det minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet.

V-format ryggstöd som är enkelt att justera
Det V-formade ryggstödet är designat för att ge optimalt stöd till barn som växer, samtidigt som det erbjuder extra utrymme för rygg och axlar. Dessutom anpassar ryggstödet sig automatiskt efter bilsätets lutning så att stolen passar bättre i bilen och barnets position blir riktigt bekväm.

Ergonomiskt nackstöd som är enkelt att justera
Vårt nackstöd är speciellt utformat för större barn som spänns fast i bilbarnstolen med bilens trepunktsbälte. Du justerar nackstödet till rätt position – strax ovanför barnets axlar – med ett enkelt enhandsgrepp, även när barnet sitter i stolen. Nackstödet är ergonomiskt utformat för att ge huvud och nacke optimalt stöd även om ditt barn somnar.

Avtagbar klädsel
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt.

Tekniska detaljer:
  • Montering i bilen: Med bilens trepunktsbälte och/eller isofix.
  • Installation: framåtvänd från 15-36 kg.
  • Mått (H x B x D): 67 - 85 x 54 x 43 cm
  • Vikt: 7,5 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
5
852 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 767
 
4 Stjärnor
| 78
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
Britax Bilbarnstol Kidfix III M Cosmos Black
2405 kr