Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Bilbarnstol Dualfix 2 R Storm Grey
  • Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
  • Britax Bilbarnstol Dualfix 2 R Blue Marble
  • Britax Römer  Barnstol Dualfix 2 R Black Ash

Pris
4048 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A276337

EAN: 4000984199581

Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
Grupp: 0+/1 Vikt: 0-18 kg Lämplig från födseln upp till ca 4 år

Oavsett om barnet vill åka framåtvänt eller bakåtvänt, den här bilbarnstolen kan både och! Tack vare en 360 grader roteringsfunktion kan du rotera stolen för att enklare kunna spänna fast barnet.

Går snabbt att sätta i bilen
Med bara ett enkelt knapptryck kan du rotera den mot bildörren. Så blir det lättare att lyfta i och spänna fast barnet. Sen kan du bara rotera tillbaka stolen till den hamnar i låst läge. Därefter är det bara att åka iväg

Ändra riktning genom rotering
Dualfix² R vet alltid vad som är det bästa. Så kan du använda den som bakåtvänd bilbarnstol till barnet väger 18 kg. Tack vare mer frihet då stödbenet är kort. Du kan även vända barnet via ett enkelt knapptryck.

Produktegenskaper:

Åk bakåtvänt längre
Bakåtvända bilbarnstolar ger det bästa skyddet vid en frontalkrock som är den vanligaste typen av trafikolyckor. I en bakåtvänd bilbarnstol riktas krockkraften vid en frontalkrock mot stolens baksida, och övrig energi fördelas jämnt över barnets huvud, nacke och överkropp. I en framåtvänd bilbarnstol fördelas å andra sidan krockkraften ojämnt över hela bilbarnstolen och förankringssystemet, vilket kan leda till att barnet utsätts för större krockkrafter vid kollision. Britax rekommenderar därför att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder.

Flera olika lutningslägen
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du använda både för framåtvänt och bakåtvänt åkande - allt för att göra resan så bekväm som möjligt.

Skyddande axelbandsmuddar i mjuk neopren
Våra nya, mjuka axelbandsmuddar i neopren sitter skönt mot ditt barns bröstkorg. De hjälper till att minska barnets rörelser i händelse av en krock och gör fempunktsselen ännu bekvämare. . Dessutom är de enkla att ta av utan att det påverkar selen – smidigt när det är dags för tvätt!

Britax Römer Pivot Link System
Vid en eventuell olycka leder det patenterade systemet först krafterna framåt. Detta minskar risken för nack- och huvudskador.

Djupa sidokrocksskydd
De djupa mjukt vadderade sidokrocksskydden fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. Så löper barnet en lägre risk att skadas.

Justerbart huvudstöd och sele
Enklare än så blir det inte: Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddet extra stabilitet. Samtidigt minimerar det risken för att att den ska tippa eller rotera. Höjdjusterbart stödben Färgindikator visar när den är korrekt monterad.

Avtagbart extraöverdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt. Du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet. Så blir överdraget snabbt rent och fint.

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: ISOFIX med stödben
  • Installation: 360 graders roteringsfunktion - bakåtvänd från födseln upp till 18 kg eller framåtvänd från 9 - 18 kg.
  • Mått: H/B/D: 70 x 45 x 53 cm
  • Vikt: 14 kg


Observera att spädbarnsinlägg för nyfödda inte ingår i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
5
1115 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 934
 
4 Stjärnor
| 167
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
Britax Bilbarnstol Dualfix2 R Moonlight Blue
4048 kr