Britax Bilbarnstol  Discovery SL Storm Grey
Variant:
  • Britax Bilbarnstol Discovery SL Cosmos Black
  • Britax Bilbarnstol  Discovery SL Storm Grey

Pris
1009 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A248539

EAN: 4000984195538

Britax Bilbarnstol Discovery SL Storm Grey
3.5 år - 12 år | 15 - 36 kg

DISCOVERY SL är en prisbelönt bältesstol som bjuder på flera flexibla installationsalternativ för att passa alla bilar. Du kan även fästa DISCOVERY SL i bilens ISOFIX-fästen. Bältesstolens lättviktsskal gör den enkel att flytta mellan olika bilar. Bra att veta: DISCOVERY SL har blivit testad av ADAC (ADAC Online 06/2016) och fick betyget “BRA” samt betygspoäng 2,1.

Bekväm och säker bältesstol
DISCOVERY SL är en säker och trygg bältesstol, utformad för att ge äldre barn den komfort och det skydd de behöver i bilen. De vadderade sidovingarna och det justerbara nackstödet skyddar ditt barn från höft till huvud, och ser till att ni lugnt kan koppla av under resan.

Bekväm och enkel att installera
DISCOVERY SL installeras snabbt och enkelt i bilens ISOFIX-fästen och sitter fast förankrad även när den är tom. Tack vare stolens soft-latch-fästen, som kan fästas var för sig, är det lättare att hitta och koppla samman stolen med bilens ISOFIX-fästen . De stora sidovingarna och det justerbara nackstödet gör det enkelt att anpassa stolen i takt med att ditt barn växer.

Produktdetaljer:
Inbyggt krockskydd
Våra bältesstolar skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

Justerbart ryggstöd
Bilbarnstolens justerbara ryggstöd gör det möjligt att anpassa stolen efter bilsätets lutning, så att den passar bättre i bilen. Då kanske det blir enklare för dig att hitta den bekvämaste positionen för ditt barn.

Ett huvudstöd som är enkelt att justera
Vårt lättjusterade huvudstöd är designat speciellt för äldre barn, som du spänner fast i bilen med ett trepunktsbälte. Med ett enkelt handgrepp placerar du huvudstödet i rätt position, precis ovanför barnets axlar, och det är enkelt att justera även när barnet sitter i bilen.

Avtagbar klädsel
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt. Så blir överdraget snabbt rent och fint.

Tekniska specifikationer:
  • Installation: Framåtvänd från 15 - 36 kg.
  • Mått (Bx Hx D): 67 - 85 x 44 x 45 cm
  • Vikt: 4,3 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Bilbarnstol Discovery SL Storm Grey
4.5
776 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 587
 
4 Stjärnor
| 172
 
3 Stjärnor
| 12
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol  Discovery SL Storm Grey
Britax Bilbarnstol Discovery SL Storm Grey
1009 kr