Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Britax Bältesstol Kidfix2 S, Cosmos Black
babymarkt rekommenderar
Tillfälligt slutsåld

Pris
2294 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A265590

EAN: 4000984165944

Britax Bältesstol Kidfix2 S, Cosmos Black
Grupp 2-3, ålder: 4 år - 12 år | Vikt: 15 kg - 36 kg

Vår prisbelönta KIDFIX-familj har fått en ny, smart medlem – KIDFIX2 S är en 2-i-1 bilbarnstol för barn från cirka 3,5 till 12 års ålder. Tack vare det V-formade ryggstödet med justerbar SICT, erbjuder bilbarnstolen både mer utrymme för ditt barn att växa och ett enastående sidokrockskydd. Vi rekommenderar att ditt barn använder bältesstol så länge som möjligt, men med flexibla KIDFIX2 S har du möjlighet att ta bort ryggstödet när ditt barn nått en längd på 135 cm. SecureGuard och bältesklämman ser till att säkerhetsbältet alltid får en optimal placering – även när du använder KIDFIX2 S som en bälteskudde.

Lika bekväm på varje resa
Alltid bekväm - oavsett i vilken ålder: KIDFIX2 R växer med ditt barn från cirka 3,5 till 12 års ålder, och är lika bekväm under hela resan. Det V-formade ryggstödet ser till att även de minsta barnen kan njuta av en bekväm sittställning samtidigt som stolen erbjuder gott om plats för axlarna när barnet växer och blir större. Utrymmet justeras automatiskt i takt med att du höjer nackstödet. Du kan även välja att ta bort ryggstödet när ditt barn nått en längd på 135 cm, vilket gör stolen extra flexibel.

Säkerheten först
Med KIDFIX2 S åker ditt barn alltid säkert. Bilbarnstolens ryggstöd har mjukt vadderade sidovingar och ett enastående sidokrockskydd tack vare justerbara SICT. Det betyder att ditt barn alltid har det bästa skyddet vid en eventuell sidokrock. Samtidigt ser SecureGuard till att midjebältet är korrekt placerat över barnets bäckenben vilket minskar risken för bukskador. Om du använder KIDFIX2 S utan ryggstöd ser bältesklämman till att bilens diagonala säkerhetsbälte behåller rätt placering över ditt barns axel – allt för att du ska kunna koppla av och känna dig trygg vid ratten.

Tillverkad i Tyskland
Så kan du alltid känna dig säker. Alla bilbarnstolar i KIDFIX-familjen är designade, utvecklade och tillverkade i Tyskland. Detta gör det möjligt för oss att utföra ett flertal tester i vår egen krocktestanläggning och garantera högsta möjliga kvalitet. Men våra KIDFIX bilbarnstolar testas inte bara internt – hela serien är en av de mest testade på EuroNCAP. Det betyder att stolarna testas regelbundet i de senaste bilmodellerna med den senaste säkerhetstekniken – både med och utan ryggstöd. Och med utmärkt resultat. På Britax Römer följer vi utvecklingen inom bilindustrin så vi kan anpassa våra produkter i enlighet med den senaste tekniken och göra våra bilbarnstolar ännu säkrare.

Produktegenskaper:

Inbyggt krockskydd
Våra bältesstolar skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

V-format ryggstöd som är enkelt att justera
Det V-formade ryggstödet är designat för att ge optimalt stöd till barn som växer, samtidigt som det erbjuder extra utrymme för rygg och axlar. Dessutom anpassar ryggstödet sig automatiskt efter bilsätets lutning så att stolen passar bättre i bilen och barnets position blir riktigt bekväm. Då kanske det blir enklare för dig att hitta den bekvämaste positionen för ditt barn.

Ett huvudstöd som är enkelt att justera
Vårt lättjusterade huvudstöd är designat speciellt för äldre barn, som du spänner fast i bilen med ett trepunktsbälte. Med ett enkelt handgrepp placerar du huvudstödet i rätt position, precis ovanför barnets axlar, och det är enkelt att justera även när barnet sitter i bilen.

Avtagbar klädsel
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt. Så blir överdraget snabbt rent och fint.

Avancerat sidokrockskydd – SICT
Vår SICT-teknologi ger ditt barn ett överlägset sidokrockskydd. Det minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet.

Avtagbart ryggstöd
En bilbarnstol med ryggstöd är det säkraste alternativet för ditt barn. Därför rekommenderar vi att du låter ditt barn åka i en bältesstol så länge som möjligt. För att öka flexibiliteten är det möjligt att ta bort ryggstödet när ditt barn nått en längd på 135 cm. Tack vare SecureGuard och bältesklämman är bilbältet alltid optimalt placerat även om du använder bilbarnstolen utan ryggstöd.

SecureGuard
SecureGuard adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock*, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.

*Britax Römers interna tester med Q6 dummy, vilket motsvarar ett sex år gammalt barn av genomsnittlig storlek

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: Med bilens trepunktsbälte eller med isofix och bälte.
  • Installation: Framåtvänd från 15 - 36 kg.
  • Mått: H/B/D: 67-85 x 54 x 39 cm
  • Vikt: 7,2 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Bältesstol Kidfix2 S, Cosmos Black
5
699 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 626
 
4 Stjärnor
| 69
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare