BRIO ® Stor racerbil med motor som kan dras tillbaka

BRIO ® Stor racerbil med motor som kan dras tillbaka


Pris
277 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A400876

EAN: 7312350303087

BRIO ® Stor racerbil med motor som kan dras tillbaka
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 18 månader och uppåt
  • Det är bara att dra bilen bakåt, släppa taget och se racerbilen rusa iväg i full fart.
  • Den här leksaken Design är inspirerad av den klassiska racerbilen BRIO och passar utmärkt när småbarn lär sig krypa och gå.
  • Tillverkad av en kombination av hållbara material, bland annat FSC-certifierat europeiskt bokträ och högkvalitativ plast.
Mått och vikt:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25 x 14 x 14 x 14 cm.
  • Vikt: 0,4 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Våra bästsäljare

BRIO ® Stor racerbil med motor som kan dras tillbaka
BRIO ® Stor racerbil med motor som kan dras tillbaka
277 kr