BRIO® klocktrumma
Pris
202 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341698

EAN: 7312350302639

BRIO® klocktrumma
Texten har översatts automatiskt.
Välkommen till musikens underbara värld med skaltrumman. Det här klassiska instrumentet kan spelas på flera olika sätt för att skapa ljud på ett lekfullt sätt - slå, knacka eller skaka. Den här musikleksaken ligger bra i handen tack vare den släta, naturliga trästrukturen. Den ger små barn möjlighet att på ett lekfullt sätt stifta bekantskap med musikens underbara värld.

Tillverkad av FSC-certifierat europeiskt bokträ och högkvalitativ plast för enkel rengöring. Med musikleksaken från BRIO kan hela familjen vara med och upptäcka musikens värld tillsammans.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 20 x 5 x 14 cm.
  • Material: bok (FSC-certifierat)
  • Ålder: från 18 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Våra bästsäljare

BRIO® klocktrumma
BRIO® klocktrumma
202 kr