BRIO ® Klistermärke lokomotiv

BRIO ® Klistermärke lokomotiv


Pris
149 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341702

EAN: 7312350339796

BRIO ® Klistermärke lokomotiv
Texten har översatts automatiskt.
Anpassa det här lilla leksakslokomotivet efter dina önskemål. Sticker Train är en tom målarduk för alla blivande konstnärer som inte sätter några gränser för sin fantasi. Skapa din egen Design : Med de 3 klistermärkena som ingår kan du skapa ett färgglatt lokomotiv, en Tiger lok, ett rymdskeppslokomotiv eller ett lokomotiv som har lite av varje!

Kavla upp ärmarna, för konstnären i dig har helt fria händer. Och om du får nya idéer är det bara att ta bort klistermärkena och börja om igen - det finns massor av klistermärken och många kombinationer som bara väntar på att upptäckas. Kompatibel med BRIO World : Anslut ditt nya lokomotiv design till andra produkter från BRIO World och BRIO med den klassiska magnetiska anslutningen på baksidan av lokomotivet.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 15 x 5,5 x 20 cm.
  • Set med 4 delar
  • Leveransomfattning: Klistertåg med 4 delar: 1x klistertåg, 3x klistermärken med över 170 klistermärken.
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
536 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Våra bästsäljare

BRIO ® Klistermärke lokomotiv
BRIO ® Klistermärke lokomotiv
149 kr