Nu: 10% rabattkod 🛍️
Nu: 10% rabattkod 🛍️
Kopiera rabattkoden:
FLL16135
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkoden
BRIO ® Code & Go Programmerbar humla
Pris
424 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A319698

EAN: 7312350301540

BRIO ® Code & Go Programmerbar humla
Texten har översatts automatiskt.
Lär dig om STEM-innehåll och programmering genom att leka med " BRIO ® Code & Go Programmable Bumblebee"!

Med den här leksaken kan småbarn inte bara leka utan också lära sig sin första programmering. Med Code & Go Programmerbar Bumblebee kan småbarn lära sig om STEM-innehåll och programmering på ett åldersanpassat och lekfullt sätt. Genom att trycka på de åldersanpassade inmatningsknapparna kan 27 olika rörelsesekvenser anges, som sedan utförs av humlan tillsammans med fantastiska ljus- och ljudeffekter. Medan du programmerar humlan hjälper ljus- och ljudeffekter till att motivera småbarnen fram till den sista inmatningen.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 42 x 25 x 21 cm.
  • Lekfulla ljus- och ljudeffekter
  • Material: trä, plast

Uppmärksamhet!
Batterier får endast sättas in och bytas ut av vuxna. Använd endast rekommenderade batterier av samma eller likvärdig typ. Försök aldrig ladda batterier aden som inte är avsedda för detta ändamål. Uppladdningsbara batterier bör endast laddas under överinseende av en vuxen aden . Använd aldrig olika typer av batterier samtidigt. Blanda inte gamla och nya batterier. Sätt in batterierna med rätt polaritet. Ta omedelbart bort använda batterier från leksaken. Kortslut inte polerna. Om leksaken inte används under en längre tid ska du alltid ta bort batterierna. Släng begagnade batterier och kasserade elektriska och elektroniska produkter på ett miljövänligt sätt på ett auktoriserat insamlingsställe. Dessa produkter får inte slängas med hushållsavfallet. Skydda leksaken från fukt och väta.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Code & Go Programmerbar humla
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® Code & Go Programmerbar humla
BRIO ® Code & Go Programmerbar humla
424 kr