Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Handla och säkra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BRIO ® Build er pull-along motorbyggsats, 67 st.
Tillfälligt slutsåld

BRIO ® Build er pull-along motorbyggsats, 67 st.Pris
378 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A319694

EAN: 7312350345957

BRIO ® Build er pull-along motorbyggsats, 67 st.
Texten har översatts automatiskt.
Dra upp motorn och låt byggkreationerna flyga! Motoruppsättningen med dragmotor ger ännu mer fart och spänning till BRIO Build er skapelser - utan batterier.

Det här expanderbara byggsatsen är en fantastisk leksak för nya byggare och innehåller 67 delar, inklusive en motor som kan dras tillbaka, stora gummihjul, en handvev med rep, massor av trä- och plastkomponenter, verktyg och instruktioner med byggförslag. Pullback-motorn ger Build er-fordon den hastighet de behöver!
Det här byggsättet stimulerar barns logiska tänkande och problemlösningsförmåga. När de bygger en ny leksak tränar de sin finmotorik och koordination mellan hand och öga. När de bygger måste de använda sin fantasi, sin förmåga att lösa problem och sitt logiska tänkande.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 7 x 25 x 20 cm.
  • Främjar finmotorik, koordination mellan hand och öga och logiskt tänkande.
  • Delar: 67
  • Ålder: från 3 år
Försiktighet:
Inte lämplig för barn under 36 månader. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas. Lång sladd. Risk för strypning.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Build er pull-along motorbyggsats, 67 st.
4.5
30 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 23
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare