Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BRIO ® 100 år Disney jubileumståg
NYHET
Tillfälligt slutsåld

BRIO ® 100 år Disney jubileumståg


Pris
535 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A400549

EAN: 7312350322965

BRIO ® 100 år Disney jubileumståg
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 3 år och uppåt
  • Ett sekel av Disney-glädje med 100th Anniversary Disney Train.
  • Det här vackra ånglokomotivet från BRIO har en fantastisk kombination av svarta, grå och röda färger och är dekorerat med glänsande platinadetaljer.
  • Kolvarna på det här leksakslokomotivet rör sig fram och tillbaka när du skjuter lokomotivet över dina träspår.
  • Lokomotivet drar en tender i trä och två passagerarvagnar - perfekt för Musse Pigg och Mimmi att åka med i festlig klädsel.
Mått och vikt:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 29 x 5 x 15 cm.
  • Vikt: 0,25 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Våra bästsäljare