Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla extra nu
00
tim
00
min
00
sek
bobike Balance Bike Cotton Candy Pink

bobike Balance Bike Cotton Candy Pink


Variant:
  • bobike Balance Bike Cotton Candy Pink
  • bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe

Pris
554 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308094

EAN: 5604415107214

bobike Balance Bike Cotton Candy Pink
Texten har översatts automatiskt.
Balance-cykeln är en träningscykel för barn i åldrarna två till fem. Det hjälper de små att lära sig att styra och hålla balans samtidigt. Det främjar också utvecklingen av motoriska färdigheter. Balance-cykeln är bokstavligen det allra första steget mot självständig cykling. Den har en inbyggd styrbegränsare som hjälper barnet att kontrollera hur långt de vrider styret. De bekväma gummihandtagen och den ergonomiskt utformade höjdjusterbara sadeln gör att avkomman kan njuta av balanscykeln så länge som möjligt. De stötdämpande 240mm-hjulen i EVA-material ger extra komfort och är också extremt robusta. Balance-cykeln finns i två färgkombinationer.

Säkerhet
Styrbegränsare som hjälper barnen att hålla kontroll över styret. Barnen sitter så att de kan nå marken för att hitta sin balans när de rider. Uppfyller CE-EN71. Denna artikel anses vara en leksak och är inte lämplig för användning på allmänna vägar. Cykeln får endast användas under överinseende av en förälder.

Komfort
Cykeln är utrustad med EVA-hjul så att den ger ditt barn extra komfort på grund av stötdämpningen . Den mjuka kudden på sadeln och de mjuka greppen ger extra komfort på ditt barns cykel.

Produktdetaljer:
  • Justerbar sadelhöjd ( 320-335-350 mm).
  • Fällbart hjul för enkel förvaring
  • Lätt att montera
  • Verktyg ingår

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

bobike Balance Bike Cotton Candy Pink
bobike Balance Bike Cotton Candy Pink
554 kr