BIG Start Stoppa motorn
Pris
114 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A268214

EAN: 4004943564946

BIG Start Stoppa motorn
Texten har översatts automatiskt.
Nu kör vi en tur med realistiska motorljud! Nu finns det ytterligare en rolig pryl som passar till de populära fordonen på BIG : BIG -Start-Stop Engine-modulen.

Den är kompatibel med alla BIG rattar med horninsats från 2010 och erbjuder ljus- och ljudeffekter som kommer att glädja alla barn. Tillbehöret erbjuder startljud, ljud för motoravstängning och en ljuseffekt som aktiveras genom att trycka på locket. Ljus- och ljudfunktionen stängs automatiskt av igen. De 2 x LR44-batterier som behövs ingår redan för teständamål och det högkvalitativa plasthöljet är stänkskyddat.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 5 x 5 x 3,5 cm
  • Passar till alla BIG -Bobby-Car rattar med horninsats från 2010 och framåt.
  • För eftermontering med ljus- och ljudeffekter
  • Starta och stoppa ljud genom att trycka på locket
  • Batterier: 2 x 1,5 V, LR44, ingår för teständamål.
  • Ålder: från 12 månader
Uppmärksamhet
För att skydda hornet ska fordonet med insatsen stuvas undan torrt och skyddat efter spelets slut.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Våra bästsäljare

BIG Start Stoppa motorn
BIG Start Stoppa motorn
114 kr