BIG Racing Cykel, röd
Pris
642 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318050

EAN: 4004943563871

BIG Racing Cykel, röd
Texten har översatts automatiskt.
Cykeln BIG Racing i röd färg är perfekt lämpad för barn från 18 månader och är därför en idealisk barnvagn för inomhus och utomhus.

Det breda, låga sätet ger en idealisk sittställning och optimalt stöd. Det ergonomiska styret är utrustat med barnvänliga grepp och handskydd. De förhindrar att de glider och skyddar samtidigt de små händerna om ryttarna råkar stöta till något. Begränsningen av styrvinkeln ger ytterligare säkerhet vid kurvtagning genom att öka tippstabiliteten.

Cykeln BIG - Racing i klarrött är också ett riktigt blickfång när det gäller Design . Den fräcka looken kompletteras av modern e-stickers i Racing looken.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 67 x 31 x 46 cm
  • Lastkapacitet: 25 kg
  • Ålder: Från 18 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
317 kr
Pris
166 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BIG Racing Cykel, röd
5
38 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 33
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BIG Racing Cykel, röd
BIG Racing Cykel, röd
642 kr