BIG Power Worker Maxikran
NYHET
Pris
576 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344218

EAN: 4004943558167

BIG Power Worker Maxikran
Texten har översatts automatiskt.
Det populära BIG - Power - Worker får förstärkning! Det nya, lekfulla fordonet i det kraftfulla MAXI-formatet är det idealiska tillägget för små lekbyggarbetsplatser, där byggmaterialen från och med nu inte bara kan skyfflas och grävas ur vägen, utan också lyftas mycket enkelt.

Den viktigaste egenskapen hos BIG - Power - Worker Maxi Crane är den buffalostarka kabelvinschen, med vilken föremål med en dragkraft på upp till 450 g kan dras upp utan problem. Kabelvinschen är en del av den lättanvända kranarmen, som kan fällas in och ut och roteras 360° runt sin egen axel. Kippskyddet fram och bak garanterar nödvändig säkerhet på arbetsplatsen.

De två handtagen på sidan av förarhytten garanterar bekväm körning och sparar energi för de hårt arbetande byggnadsarbetarna. De lättgående Metal -axlarna och de högkvalitativa däcken av mjuk, icke-märkande plast garanterar också de bästa köregenskaperna.

BIG - Power - Worker Maxi Crane är idealisk för små byggarbetsplatser på lekplatsen, i trädgården och i barnrummet. Kan vi göra det? Jo, vi kan göra det!

BIG - Power - Worker Maxi Crane tillverkas i modern och BIG fabriken i Tyskland och har testats för maximal säkerhet. Från tillverkaren av BIG -Bobby-Car - BIG - buffalo strong!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 47 x 32 x 36 cm
  • Material: plast
  • Repvinsch med en dragkraft på upp till 450 g
  • Fällbar och roterbar kranarm med skydd mot tippning
  • Två handtag
  • Lättgående Metal axlar
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BIG Power Worker Maxikran
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BIG Power Worker Maxikran
BIG Power Worker Maxikran
576 kr