BIG Buggy 3-i-1
Pris
541 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A255064

EAN: 4004943562553

BIG Buggy 3-i-1
Texten har översatts automatiskt.
Barn från 12 månader och uppåt kan ta sina första steg med lätthet med BIG 3-i-1-vagnen. Den robusta gåvagnen hjälper barnen att ta sina första steg och är också det perfekta transportfordonet för deras favoritleksaker och en släpvagn för alla BIG bobby cars i ett. Det nya fordonet tillverkas av BIG , tillverkaren av BIG -Bobby-Car, i Tyskland av högkvalitativa plastmaterial.

Ett särskilt extra plus för barnens säkerhet är den steglöst justerbara bromsfunktionen, som kan anpassas till de små barnens gångförmåga och som på så sätt ytterligare stöder barnen i deras gånginlärning. Den breda hjulbasen, fyra golvbesparande whisper-hjul och ett stort, ergonomiskt handtag ger extra säkerhet när du skjuter och lär dig att gå. big Det dubbelväggiga plastskalet av slitstarkt och väderbeständigt material garanterar långvarig och bekymmersfri lek.

Men BIG buggy är inte bara en perfekt leksak för de första stegen. I den stora facket får alla älskade leksaker som dockor, gosedjur och mycket annat tillräckligt med plats. Det svett- och salivsäkra plastmaterialet är lätt och hygieniskt att rengöra, vilket gör att barnvagnen även lämpar sig utmärkt som fordon på Sand . Med sin modern es Design mjukt grått i kombination med ljust vitt och roliga monsterklistermärken kommer den robusta vagnen att glädja både små flickor och små pojkar. I det främre området finns också en hopfällbar och utfällbar koppling med kopplingsstift, så att de små ägarna enkelt kan fästa sin barnvagn på släpvagnskopplingen till BIG -Bobby-Car ( Class ic, New and NEXT ). Ett förvaringsfack med plastnät på baksidan av vagnen kompletterar den lekfulla utrustningen.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 48 x 35,5 x 42,5 cm
  • 3-i-1: rullator, barnvagn och släpvagn
  • 4 viskande hjul med steglöst justerbar bromsfunktion
  • Förvaringsfack med plastnät
  • Ålder: från 12 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BIG Buggy 3-i-1
4.5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BIG Buggy 3-i-1
BIG Buggy 3-i-1
541 kr