bieco Step antislip trend blå

Pris
118 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299854

EAN: 4005544807036

bieco Step antislip trend blå
Texten har översatts automatiskt.
En pall många möjligheter. Ditt barn kommer att älska att äntligen nå diskhon och klättra på toaletten själv. Den lilla pallen ger ditt barn frihet och därmed mer självförtroende. Halkskyddssystemet garanterar full säkerhet för de små. Den har gummerade fötter samt en gummerad ståyta. Naturligtvis är det lutningssäkert, så att din lilla sparv kan nå allt bekymmersfritt. Den vänliga färgen med det söta zebramotivet är särskilt tilltalande för ditt barn. Pallen har en steghöjd på ca. 14 cm. De övergripande måtten är 42x 28,5x 14 cm. Den kan laddas upp till 50 kg. Med en vikt på cirka 530 gram kan den bäras av barn utan problem och kan placeras där den behövs. Upptäck fler babytillbehör med det söta zebramotivet som matchar pallen från Bieco. Under många år har varumärket Bieco stått för högsta kvalitet och innovativ produktutveckling. Våra leksaker för spädbarn och småbarn är alla föremål för de strängaste riktlinjerna i tyska produkt- och säkerhetsstandarder. Bieco vill få barnens ansikten att lysa, varför alla Design s är gjorda med kärlek till våra små.

Produktinformation:
  • Kan laddas upp till 50 kg
  • steghöjd på ca. 14 cm
  • Design: Blå
  • gummerad ståyta

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: bieco Step antislip trend blå
5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

bieco Step antislip trend blå
bieco Step antislip trend blå
118 kr