Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X3 i-Size Sea Green Mélange
Tillfälligt slutsåld

Pris
6699 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286963

EAN: 7072754006969

BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X3 i-Size Sea Green Mélange
Byggd på testvinnande seger
Den nya versionen av iZi Kid i-Size erbjuder ännu mer komfort och bekvämlighet med en ny bodyhugger och uppdaterad SIP+. iZi Kid X3 i-Size har två nya funktioner för ökad säkerhet och komfort:

Den senaste generationen av det extra sidokollisionsskyddet SIP+
Den gör bilstolen upp till 20% säkrare vid en sidokollision. Den fungerar på samma sätt som bilens deformationszoner och absorberar energi samt minskar avståndet mellan bilstolen och dörren och monteras enkelt med sin uppdaterade monteringsmekanism på den sidan av bilbarnstolen som ligger mot dörren.Uppdaterad bodyhugger för ökad stabilitet och komfort
Den nya bodyhuggern ger framförallt små barn extra komfort och är designad för att ge extra stöd och stabilitet. Den gör att barn kan övergå till iZi Kid X3 i-Size vid en tidig ålder. iZi Kid X3 i-Size har fått utmärkelsen “Bra Val 2019” av försäkringsbolaget Folksam.

Kompakt men ändå rymlig
iZi Kid X3 i-Size har justerbara ISOfix-armar som gör det möjligt att utöka benutrymmet för det växande barnet samtidigt som föräldrarna kan bestämma hur mycket plats bilbarnstolen får ta i bilen. iZi Kid X3 i-Size ger maximal komfort med tre lutningslägen, en ny bodyhugger som både är extra mjuk och stödjande samt att bilstolen har en hög position i bilen. Den höga positionen ger barnet bra sikt både åt sidorna och bakåt.

Komfort och säkerhet:
Internselen i iZi Kid X3 i-Size justeras automatiskt i höjd när du höjer och sänker huvudskyddet. Huvudskyddet har åtta höjdnivåer vilket gör att bilstolen kan växa med barnet. Magnetic Belt Assistants™ håller internselen åt sidan så att du enkelt kan placera ditt barn i bilstolen. Bilbarnstolen är enkel att installera då tydliga färg- och ljudindikatorer visar när den är korrekt installerad. Installationen med ISOfix går fort vilket gör iZi Kid X3 i-Size enkel att flytta mellan bilar. iZi Kid X3 i-Size är tillverkad av material med hög kvalitet och den slitstarka klädseln och går att tvätta i maskin.

Beprövade säkerhetsfunktioner
iZi Kid X3 i-Size är godkänd enligt UN R129 (i-Size) och byggd på testvinnande gener då den erbjuder samma beprövade säkerhet som sin föregångare iZi Kid X2 i-Size. En bilstol som fortfarande har ett obesegrat säkerhetsbetyg i sin kategori i ADAC’sbilstolstest. iZi Kid X3 i-Size är även Plustestgodkänd upp till 105 cm. Den senaste generationen av SIP+ reducerar kraften vid en sidokollision upp till 20%.

Hög komfort
 • När du höjer nackstödet följer bältena automatiskt med.
 • Magnetic Belt Assistants™ håller internselen åt sidan så att du enkelt kan placera ditt barn i bilstolen.
 • Unikt spädbarnsinlägg med skumgummiinsats
 • Bilbarnstolen växer med barnet.
 • Tre vilolägen för maximal komfort
 • Hög sittposition i bilen för att ge barnet bra utsikt.
Tekniska specifikationer:
 • Bebisens storlek: 61 - 105 cm
 • Maxvikt: 18 kg
 • Lämplig för barn: Ålder: Ca 6 månader - 4 år.
 • Monteras med: Isofix
 • Monteras: Bakåtvänd:

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X3 i-Size Sea Green Mélange
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare