BeSafe Babyskydd iZi Sleep X3 Fresh Purple/Grey
Pris
3096 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A106794

EAN: 7043485400388

BeSafe Babyskydd iZi Sleep X3 Fresh Purple/Grey
Sov säkert
Små barn och bebisar är inte skapta för att sitta länge i bil. HTS BeSafe har därför skapat babyskyddet BeSafe iZi Sleep. Med genomtänkt design och en utformning anpassad för spädbarns känsliga och sköra ryggar. Överlägsen säkerhet och enkel montering. Babyskyddet iZi Sleep kan användas med fullt liggläge då det inte är monterat i bilen.

• Vikt: 0-13 kg
• Ålder: Från 0-1 år.
• Grupp: 0+
• Monteras bakåtvänd i bilen.
• R44-04 Godkänd för bakåtvänt användande.
• Monteras med: Installation: 3-punktsbälte/Isofixbas

Förbättrat solskydd
Ett nytt förbättrat solskydd ger bättre luftcirkulation och kan ställas i olika positioner.

Magneter
Magneter i skulderpadsen gör detta enkelt att placera barnet i bilbarnstolen.

Liggposition
Patenterat liggläge

Säkerhetsbygel
Kombinationen av överlägsen säkerhet och enkel installation gör BeSafe iZi Sleep till det självklara valet för nyblivna föräldrar och små barn som sover bra. Extra skydd vid kollision bakifrån tack vare bärhandtaget.

OBS! Babyskyddet kan monteras antingen med trepunktsbälte eller med den integrerade isofixbasen. Det finns ingen basenhet att köpa till separat till den här modellen.

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BeSafe Babyskydd iZi Sleep X3 Fresh Purple/Grey
2.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BeSafe Babyskydd iZi Sleep X3 Fresh Purple/Grey
BeSafe Babyskydd iZi Sleep X3 Fresh Purple/Grey
3096 kr