BERG Rally NRG Orange
Pris
5689 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343229

EAN: 8715839082012

BERG Rally NRG Orange
Upplev de bästa äventyren med BERG Rally. Den här coola Pedal go-kartbilen är solid e och säker. Den håller sig stabil på marken även i de skarpaste kurvorna. Upptäck världen med den här coola Pedal go-kart! Du behöver inte oroa dig under dina äventyr eftersom BERG Rally uppfyller alla säkerhetskrav. Tack vare BFR-systemet kommer du att susa runt utan ansträngning. BERG Rally växer med dig, så att du kan njuta av den i många år framöver.

Ratten och sätet är justerbara så att du kan njuta av din BERG Rally i många år framöver. Det innebär att du alltid har en idealisk sittställning på din Pedal gokart. Sätet är justerbart i tre lägen så att du alltid kan nå Pedal e position. Dessutom är ratten i Rally oändligt höj- och sänkbar, så det är alltid lätt att ställa in den i rätt höjd. Så du kan susa genom området utan att vara orolig!

BERG Rally är utrustad med det unika patenterade BFR-systemet. BFR är en förkortning av Break, Forward , Reverse. BFR-systemet gör det möjligt att bromsa med Pedal sv och backa omedelbart efter att ha stannat. Detta gör BERG Rally extremt lätt och lätt att köra!

Tack vare de fyra hjulen har BERG Rally en utmärkt stabilitet. Det innebär att du kan köra snabbt och säkert genom snäva kurvor. Det är praktiskt taget omöjligt att tippa över eftersom det inte finns något tippmoment.

BERG Rally är utrustad med pneumatiska däck. Eftersom dessa däck har mindre rullmotstånd är det lättare att trampa, och barnet kan cykla smidigt. Naturligtvis gör det också att du går fortare.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 124 x 71 x 69 cm
  • Material: stål
  • Användning av barnvänliga material av hög kvalitet.
  • Lämplig för både inomhus och utomhusbruk
  • Uppmuntrar ditt barn att leka
  • Ålder: Från 3 till 8 år

    Sponsrad

    product_detail_ad

    Tillbehör

    Pris
    184 kr

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

    Våra bästsäljare

    BERG Rally NRG Orange
    BERG Rally NRG Orange
    5689 kr