BERG Rally APX Blå
Pris
6189 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343230

EAN: 8715839081992

BERG Rally APX Blå
Texten har översatts automatiskt.
Upplev de bästa äventyren med BERG Rally. Denna coola Pedal go-kart är solid e och säker. Den står stabilt på marken även i de skarpaste kurvorna. Upptäck världen med denna coola Pedal go-kart! Du behöver inte oroa dig under dina äventyr eftersom BERG Rally uppfyller alla säkerhetskrav. Tack vare BFR-systemet kommer du att susa runt utan ansträngning. BERG Rally växer med dig, så att du kan njuta av den i många år framöver.

Ratten och sätet är justerbara så att du kan njuta av din BERG Rally i många år framöver. Det innebär att du alltid har den perfekta sittpositionen på din Pedal go-kart. Sätet är justerbart i tre lägen så att du alltid kan nå Pedal e position. Rally-ratten är dessutom steglöst höjdjusterbar, så det är enkelt att ställa in den på rätt höjd varje gång. Så att du kan susa genom området utan att oroa dig!

BERG Rally är utrustad med det unika patenterade BFR-systemet. BFR är en förkortning av Break, Forward , Reverse. BFR-systemet gör det möjligt att bromsa med Pedal en och backa omedelbart efter att ha stannat. Detta gör BERG Rally extremt enkel och lätt att köra!

Tack vare de fyra hjulen har BERG Rally utmärkt stabilitet. Det innebär att du kan köra snabbt och säkert genom snäva kurvor. Att välta är praktiskt taget omöjligt eftersom det inte finns något tippmoment.

BERG Rally är utrustad med pneumatiska däck. Eftersom dessa däck har mindre rullmotstånd och gör det lättare att trampa Pedal , kör du särskilt lätt. Naturligtvis gör detta också att du kör snabbare.

Information om produkten:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 124 x 71 x 69 cm
  • Material: stål
  • Användning av barnvänliga och högkvalitativa material
  • Uppmuntrar ditt barn att leka
  • Minsta höjd: 110 cm
  • Ålder: Från 4 till 12 år

    Sponsrad

    product_detail_ad

    Tillbehör

    Pris
    184 kr

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

    Omdömen

    Produktomdömen från våra kunder: BERG Rally APX Blå
    5
    4 Produktomdömen
     
    5 Stjärnor
    | 4
     
    4 Stjärnor
    | 0
     
    3 Stjärnor
    | 0
     
    2 Stjärnor
    | 0
     
    1 Stjärna
    | 0
    Vad är eKomi?

    100% äkta feedback från kunder

    Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

    Våra bästsäljare

    BERG Rally APX Blå
    BERG Rally APX Blå
    6189 kr