bellybutton luvtröja, randig
Hållbar
Storleksguide

Pris
218 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A252867

bellybutton luvtröja, randig
Texten har översatts automatiskt.
mage natur moder & me riktar sig till den nya generationen föräldrar, urbana som moderna är öppensinnade mot världen och medvetet uppmärksammar ekologi och miljö. bellybutton Monkey är kärnan i vår navel moder natur & min samling och förkroppsligar vår önskan att ta ansvar för en värld där barn och familjer bor. navel moder natur & me-produkter produceras inte bara så hållbart och resurssparande som möjligt, deras försäljning stöder också projektets läskunnighet Boost för barnrättighetsorganisationen Save the Child ren - för mer socialt ansvar.

Förtrollande tröja med huva gjord av mjuk ekologisk bomull, särskilt mjuk på barnets hud.

Produktdetaljer:
  • Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan
  • Tvättas upp till 30 ° C
  • Lämplig för torktumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: bellybutton luvtröja, randig
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

bellybutton luvtröja, randig
bellybutton luvtröja, randig
218 kr