bellybutton Långärmad skjorta, rosa
Storleksguide

Pris
214 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A247921

bellybutton Långärmad skjorta, rosa
Texten har översatts automatiskt.
moder natur & mig - Under paraplymärket bellybutton utvecklades en hållbar klädlinje och en värld för barn som handlar om ekologi och återvinning, som inte bara bryr sig om ett vackert klädesplagg utan också uppmärksammar hållbar bearbetning och skyddet av miljön.

Alla som vill vara en navelknapp moder natur & me produkt, bidrar också till Rädda barnet Ren och hjälper missgynnade barn världen över att få en bättre start på sin framtid.

Best Basic s: The navelbutton Long ärmskjorta följer stilmedvetna tjejer med söt chic till alla vackra tillfällen. Klassiskt klippt och arbetat med flexibla manschetter, det säkerställer en bekväm passform och gott om rörelsefrihet. Underbart mjuk jersey av högkvalitativ organisk tigerbomull garanterar bekväm bärkomfort. En spandexdel håller skjortan i toppform. Delikata möten på ärmarna ger romantisk charm till varje utseende. Basskjortan i ädla färgklassiker är vackert festlig och i vardagen kombinerbar. En liten applikation avrundar det fantastiska utseendet.

Produktdetaljer:
  • Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan
  • Tvättbar upp till 40 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

bellybutton Långärmad skjorta, rosa
bellybutton Långärmad skjorta, rosa
214 kr