Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
babymoov Nutribaby Matberedare
NYHET
Pris
2231 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326278

EAN: 3661276171039

babymoov Nutribaby Matberedare
Texten har översatts automatiskt.
Nutribaby (+) är mer än bara en matberedare.

Det är din hjälpare när du förbereder måltider för hela familjen! Du kan använda den redan före födseln för att ge ditt barn hälsosam näring från första början. Nutribaby (+) är mycket lätt att använda: Du programmerar och det gör allt för dig! Nutribaby har 5 funktioner i 1!

Produktdetaljer:
  • Ångkokaren garanterar hälsosamma, balanserade måltider
  • Mixer för beredning av soppor, puréer och kompotter,
  • Värmefunktionen värmer upp till 3 flaskor och burkar.
  • Sterilisatorn steriliserar upp till 3 flaskor och tillbehör
  • Avfrostningsfunktionen värmer tidigare tillagade måltider.
  • Apparaten har också den största kapaciteten på marknaden, dvs. 1 500 ml i kokbehållaren och 600 ml i blandningsbehållaren.
  • Material: Tritan / polypropylen
  • Mått: 36 x 20 x 26 cm
Det betyder att Nutribaby (+) fortfarande kan användas senare för att laga mat för barn och vuxna (till exempel för att laga ägg). Tillagningscykeln är tidsstyrd och inte baserad på vattenmängden. Med ångkokningsinsatserna kan ingredienserna tillagas separat, precis tillräckligt länge för att bevara smak och näringsämnen.

Med de medföljande avtagbara plattorna kan du justera kokkapaciteten efter dina behov. Den praktiska och intuitiva LCD-skärmen gör det enkelt att använda de olika funktionerna, visar den återstående tillagningstiden och kan även spara den senaste tillagningstiden. Här motsvarar en knapp en funktion. Mixern fungerar genom att trycka på den övre delen av behållaren och kan också användas oberoende av ångkokaren. Det är också möjligt att ånga och blanda samtidigt.

Dess "soft grip"-yta ger ett bra grepp. Den automatiska avstängningen meddelas med ett akustiskt och visuellt larm. De två separerbara enheterna gör det också lättare att organisera saker i köket. Du kan också anpassa Design till ditt kök tack vare det avtagbara höljet.

Babymoov tillhandahåller också en app "Babymahlzeiten-Rezepte" och en blogg "Babymahlzeiten-Rezepte.de" gratis, som ger dig läckra idéer för barnmåltider beroende på ålder.

En livstidsgaranti gäller för alla Babymoov produkter. Denna garanti är föremål för villkor. För att aktivera den utökade garantin måste du registrera dig på webbplatsen www.service- babymoov .com webbplats.

Anmärkning: Produkten har en typ F-kontakt

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

babymoov Nutribaby Matberedare
babymoov Nutribaby Matberedare
2231 kr