15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
Kopiera rabattkod:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
babymoov  Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure

babymoov Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure


Pris
1608 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A254543

EAN: 3661276152946

babymoov Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure
Texten har översatts automatiskt.
Visste du att ditt barns immunförsvar och tarmflora utvecklas först från 6 månaders ålder? Innan dess är barnet extremt känsligt för bakterier som finns överallt i vårt kök. Till den Babymoov Forsknings- och utvecklingsteam samt föräldrar som deltar i produktutvecklingen var särskilt angelägna om att ge optimalt skydd mot bakterier. Inget har lämnats åt slumpen, från valet av funktioner till användarvänlighet och Design . Turbo Pure sterilisator och torktumlare desinficerar nappflaskor och tillbehör, torkar dem och förvarar dem i en hygienisk miljö.

Sterilisering i hjärtat av nappflaskan: Turbo Pure sterilisator och flasktorkare fungerar med en ny patenterad teknik. Den steriliserar nappflaskor direkt till kärnan på bara 8 minuter. Den ånga som frigörs av Turbo Pure-sterilisatorn är 95 °C och eliminerar de mest motståndskraftiga bakterierna (99 %), tar bort envisa lukter och kalkavlagringar från mjölken. Ångan är helt naturlig och innehåller inga kemiska tillsatser. För större flexibilitet kan sterilisatorns munstycken tas bort. Du kan lägga upp till 6 flaskor i den, men också en bröstpump, nappar och andra tillbehör som är lämpliga för sterilisering.

Hygienisk torkning: Turbo Pure-sterilisatorn är utrustad med en unik torkningsfunktion som sätter nya standarder för hygien (timer 30/45 eller 60 minuter). Ett integrerat HEPA 12-filter renar den inkommande varmluften och tar bort 99 % av bakterier, allergener och dammpartiklar. På så sätt bevaras de positiva effekterna av steriliseringen och dina nappflaskor är redo för omedelbar användning. HEPA-filtret byts ut var sjätte månad. Ett ersättningsfilter ingår i Turbo Pure så att du inte behöver oroa dig under det första året. HEPA 12-filtret kan också köpas separat.

Förvaring i en hygienisk och säker miljö: Turbo Pure sterilisator och flasktork förvarar dina nappflaskor och tillbehör i en hygienisk och säker miljö i 24 timmar.

LCD-displayen med pekknappar är intuitiv att använda. Med knappen "Allt-i-ett" kan du köra en hel cykel på bara 38 minuter. Om du vill kan du också påbörja sterilisering och torkning separat.

Produktinformation:
  • Sterilisering på 8 minuter, eliminerar de mest resistenta bakterierna (99 %) och bekämpar obehaglig lukt och kalkavlagringar i mjölken.
  • Hygienisk torkfunktion skyddar mot fukt och eliminerar 99 % av bakterier, allergener och dammpartiklar.
  • Timer för torkfunktionen 30 / 45 / 60 minuter
  • Bekväm förvaring i 24 timmar i en rengjord miljö
  • Flexibel användning, med avtagbara ångmunstycken (flaskor, bröstpump, tallrikar, plastleksaker...)
  • Lätt att använda, "allt-i-ett"-cykel eller manuellt val av funktioner.
  • 2 HEPA 12-filter ingår (byt ut var 6:e månad)
  • Avkalkningslarm
  • Automatisk avstängning
  • LCD-display med pekknappar
  • Garanterat utan BPA
  • Material: PP (polypropylen)
  • Filter: HEPA H12
  • Mått: 26 cm x 26 cm x 40 cm (L x B x H)
Det finns en livstidsgaranti på alla Babymoov produkter. Denna garanti är föremål för villkor. För att aktivera den utökade garantin måste du registrera dig inom 2 månader efter att du köpt produkten på webbplatsen www.service- babymoov .com webbplats.

Anmärkning: Produkten har en typ F-kontakt

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: babymoov Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure
5
49 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 43
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

babymoov  Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure
babymoov Ångsterilisator och torktumlare Turbo-Pure
1608 kr