babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
Hållbar

babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm


Variant:
  • babybay Nest Snake Ekologisk Cotton rose stars white 180 cm
  • babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
  • babybay Nest Snake Ekologisk Cotton vit 180 cm

Pris
428 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A277579

EAN: 4260472556344

babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
Texten har översatts automatiskt.
All början är svår - detta gäller ofta för ditt barns sömn. Många barn sover bäst på sidan. Det är här som babybay - Nest Snake ljusgrå stjärnor kommer in i bilden: den är inte för tätt fylld, så att den är behagligt mjuk och formbar för att stödja barnets rygg på ett bra sätt och inte så skrymmande som en amningskudde (men kan fortfarande användas som en sådan). Nästormen skyddar också mot hårda steg i sängen eller lekparken och mot kanter på skötbordet. När den inte längre behövs i sängen fungerar den som en mjuk lekkamrat eller dragstoppare.

Produktdetaljer:
  • Mått: ca 180 x 9 cm
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % polyester
  • Tvättbar vid 40°C
  • Testad för skadliga ämnen och certifierad enligt "Standard 100 by OEKO-TEX® Confidence in Textiles", produktklass 1 för spädbarn (12.0.03346)

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
4.5
28 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 21
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
babybay Nest Snake Organic Cotton n ljusgrå stjärnor vit 180 cm
428 kr