Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå

babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå


Pris
1321 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A265234

EAN: 4260472557310

babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå
Texten har översatts automatiskt.
babybay ® Medicott® AngelWave ® madrass passar perfekt i din babybay ® extra säng och är tillverkad och testad enligt den senaste standarden DIN EN 16890.Med Medicott® AngelWave ® madrass, kommer ditt barn att ha en viktlös sömn som om på moln nio. Den AngelFlex® gel skum ger den optimala Balance av mild tryckavlastning, stöd och temperaturutjämning. Med sin öppna cellstruktur ger AngelFlex® gelkomfortskum den perfekta grunden för optimal kroppstemperaturbalans. Effektiv fukttransport och hög luftcirkulation ger en fräsch och behaglig sovkänsla - under alla årstider. babybay Medicott® AngelWave ® innovativa hygienöverdrag förhindrar effektivt och tillförlitligt inträngning av fukt och fukt, men är fortfarande luftgenomsläppligt - du behöver inte ett extra vattenavvisande överdrag. Dessutom förhindrar Medicott® effektivt och hållbart bildandet av mögel och dammkvalster - helt fritt från skadliga ämnen, utan användning av fungicider eller mikrobicider! De vertikala klimatkanalerna i gel- och komfortskumkärnan säkerställer bättre syretillförsel tack vare den ökade luftcirkulationen och är exakt anpassade till ventilationsöppningarna på liggytan babybay . Detta förhindrar att värme byggs upp. Skumkärnan med den innovativt integrerade vågkonturen anpassar sig perfekt till favoritens kroppsform tack vare den genomarbetade quiltningen av överdraget, har en stödjande effekt och säkerställer därmed en djup, vilsam och drömlik babysömn. Överdraget kan enkelt tas av när som helst tack vare den tresidiga dragkedjan och kan maskintvättas i upp till 60°C. babybay ® Medicott® AngelWave ® - den perfekta bäddmadrassen med andningsbart våtskydd. Alla madrasser är testade för skadliga ämnen och tilldelade certifikatet "Confidence in Textiles" (nr. 12.0.03346) i enlighet med Ökotex Standard 100 Klass 1 för spädbarn.

Detaljer om produkten:
  • Madrass lämplig för extrasängen babybay ® Boxspring XXL.
  • Gelteknologi - Den öppenporiga, andningsbara, tvådelade komfort- och AngelFlex gelskumkärnan med vertikala klimatkanaler anpassade till liggytan säkerställer en optimal Balance av mild tryckavlastning, stöd och temperaturutjämning.
  • Medicott® finish - Madrassen med fuktskyddsfunktion och Medicott® finish ger ett naturligt skydd mot mögel och är lämplig för allergiker.
  • Vågkontur - Den innovativa vågkonturen i madrassens kärna ger optimal komfort och extra horisontell ventilation - så att din lilla älskling inte behöver sakna något.
  • Exakt passform - Överdraget med stjärnquiltning anpassar sig perfekt till barnets kroppsform. Överdraget är avtagbart med en tresidig dragkedja och maskintvättbart upp till 60°C samt lämpligt för allergiker
  • Det bästa för ditt barn - Madrassen passar perfekt i din babybay ® extrasäng och är tillverkad enligt den senaste standarden DIN EN 16890 samt testad för skadliga ämnen och tilldelad certifikatet Confidence in Textiles (No. 12.0.03346) enligt Ökotex 100 Klass 1 för spädbarn.
Material & skötsel:
  • Material yttertyg: 61% polyester, 39% bomull
  • Material botten: volym fleece 100% polyester
  • Maskintvättbar upp till 60°C skonsam
Mått & vikt:
  • Längd: 105 cm
  • bredd: 57,5 cm
  • Höjd: 6 cm
  • Vikt: ca 1,56 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå
4.5
26 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 20
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå
babybay Madrass Medicott AngelWave för boxspring XXL blå
1321 kr