Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
AXKID Sommaröverdrag för Minikid 2
Pris
649 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314288

EAN: 7350057584798

AXKID Sommaröverdrag för Minikid 2
Texten har översatts automatiskt.
Det svalkande sommaröverdraget av bambublandning skyddar bilbarnstolen från vardaglig smuts. Tygblandningen skyddar även sätet från överhettning och håller barnstolen sval på sommaren. Överdraget är tillverkat av miljövänligt material.

Produktdetaljer:
  • Material: 95 % bomull, 5 % spandex
  • Kompatibel med Minikid 1 och 2, Move och Rekid
Tvätta överdraget innan du använder det första gången. Du kan också färga omslaget i den färg du vill ha. På så sätt kan du anpassa färgen på sätet.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Sommaröverdrag för Minikid 2
4.5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AXKID Sommaröverdrag för Minikid 2
AXKID Sommaröverdrag för Minikid 2
649 kr