AXKID Bilbarnstol One Tar Black
AXKID Bilbarnstol One Tar Black
Variant:
 • AXKID Bilbarnstol One Tar Black
 • AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red

Pris
7499 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297159

EAN: 7350057584590

AXKID Bilbarnstol One Tar Black
Texten har översatts automatiskt.
För barn från 61 till 125 cm från 0 till 7 år upp till 23 kg

Lätt att använda
Den nya spårmonterade sitsen i Slide-design gör det enklare för dig och din barn att sitta bekvämt.

Innovativ lätt konstruktion - Design
Väger 30% mindre än andra bilstolar på marknaden och är tillverkade av mindre plast.

garanterad snabb och säker installation
Klicka bara på AXKID One i Isofix-krokarna på ditt fordon, fäll ut stödbenet och släpp rotationslåset så är du klar!

Det säkraste
It AXKID sätter en ny standard för bilbarnstolarnas säkerhet. Det är det enda bakåtvända Isofix-sätet i världen med ett i-Size-godkännande från 61 cm till 125 cm / 23 kg. Detta innebär att ditt barn kan köra bakåt i upp till 3 år längre än med befintliga Isofix-säten på marknaden. Att köra mot resningsriktningen är upp till 5 gånger säkrare för barn upp till 6 till 7 år.

Stark och lätt Design en innovation från Sverige
AXKID One byggdes med en ny och innovativ design, tillverkad av aluminium och härdat stål, som bildar en lätt säkerhetsram som fungerar som en skyddande kokong. Själva sätet är tillverkat av stötdämpande material för att minimera slagkrafterna under en olycka. Vi har också lagt till ventilationsöppningar i sätet för att hålla ditt barn svalt under de varma sommarmånaderna. Hela sätet väger mindre än 10 kg, så äldre och tyngre barn som väger upp till 23 kg och upp till cirka 7 år kan åka omvänd.

Bästa benutrymme på marknaden
AXKID One är monterad på skenor så att sätet kan flyttas fram och tillbaka med bara en hand, vilket gör justeringen av benrummet till en bris. För äldre barn fungerar säkerhetsramen som ett handtag, så att de enkelt kan komma in och ut ur sätet. Barn reser i komfort upp till 7 års ålder eller 125 cm och den stora designstabiliseringsstången ger extra benutrymme jämfört med andra platser på marknaden. Tack vare rälsfästet är det lätt att ge passagerarpassageraren extra utrymme vid behov utan att ta bort sätet från bilen. Skjut helt enkelt ryggstödet mot baksätet. Ingen annan plats på marknaden har dessa funktioner.

Snabb och säker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 självförklarande installationssteg och en självspännande rullstång med integrerad ljudvarning som visar dig om sätet är i det optimala läget. I kombination med Isofix-anslutningar och den lätta konstruktionen som förenklar hanteringen garanterar vi att du kan installera sätet på mindre än 30 sekunder.

Komfort från 0 till 7 år
AXKID Den ena är utrustad med Sleepwell-systemet som gör det möjligt att justera sittvinkeln till 42 grader. Detta innebär att AXKID One kan lutas under de första månaderna för att fungera som en bilbarnstol med kudden One + (One + säljs separat). Flexibla liggeställningar ger maximal komfort när du reser.

Teknisk detaljer:
 • Vikt: 10 kg
 • Nackstöd justerbart i 12 steg
 • Sittposition i lutningsvinkel, oändligt varierande från 20 till 40 grader
 • Stödbenets längd: från 26 till 52 cm
 • Sittdjup: 32 cm
 • Användbar från 6 månader till 7 år
 • Från 61 till 125 cm / max 23 kg
 • Mått (bredd x höjd x längd): 44 x 76 x 54 cm
 • Täcktvättbart vid 30 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Bilbarnstol One Tar Black
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol One Tar Black
AXKID Bilbarnstol One Tar Black
7499 kr