AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
Variant:
 • AXKID Bilbarnstol One Tar Black
 • AXKID Bilbarnstol One Granite Melange
 • AXKID Bilbarnstol One Brick Melange Beige
 • AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red

Pris
7499 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297166

EAN: 7350057584620

AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
Texten har översatts automatiskt.
För barn från 61 till 125 cm från 0 till 7 år upp till 23 kg

Enkel att använda
Den nya gliddesignen på rälsen gör det lättare för passagerare och ditt barn att sitta bekvämt.

Innovativ lättviktskonstruktion- Design
Väger 30% mindre än andra bilbarnstolar på marknaden och är tillverkad av mindre plast.

Snabb och säker installation garanterad
Klicka bara på AXKID One i Isofix-kroken på ditt fordon, fäll ut stödbenet och släpp rotationslåset så är du klar!

Det säkraste
AXKID sätter en ny standard för bilbarnstolsäkerhet. Det är det enda bakåtvända Isofix-sätet i världen med i-Size-godkännande från 61 cm till 125 cm / 23 kg. Detta innebär att ditt barn kan köra bakåt i upp till 3 år längre än med befintliga Isofix-platser på marknaden. Att köra mot körriktningen är upp till 5 gånger säkrare för barn upp till 6 till 7 år.

Stark och lätt Design en innovation från Sverige
AXKID One har byggts med en ny och innovativ design, som använder aluminium och härdat stål för att bilda en lätt säkerhetsram som fungerar som en skyddande kokong. Sätet i sig är tillverkat av stötdämpande material för att minimera slagkrafterna under en olycka. Vi har också lagt till ventilationsöppningar i sätet för att hålla ditt barn svalt under de varma sommarmånaderna. Hela sätet väger mindre än 10 kg, så äldre och tyngre barn som väger upp till 23 kg och upp till cirka 7 år kan åka bakåt.

Marknadens bästa benutrymme
AXKID One är monterad på skenor så att sätet kan flyttas fram och tillbaka med bara en hand, vilket gör justering av benutrymmet en bris. För äldre barn fungerar säkerhetsramen som ett handtag så att de enkelt kan komma in och ut ur sätet själva. Barn reser i komfort upp till 7 år eller 125 cm och den överdimensionerade utformningen av stabilisatorstången ger extra benutrymme jämfört med andra platser på marknaden. Tack vare skenfästet är det enkelt att ge framsätets passagerare extra utrymme vid behov utan att ta bort sätet från bilen. Skjut helt enkelt ryggstödet mot baksätet. Inget annat säte på marknaden har dessa funktioner.

Snabb och säker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 självförklarande installationssteg och en självspännande rullstång med integrerad ljudvarning, som visar om sätet är i optimalt läge. I kombination med Isofix-kontakter och den lätta konstruktionen som gör den enkel att använda garanterar vi att du kan installera sätet på mindre än 30 sekunder.

Komfort från 0 till 7 år
AXKID One är utrustad med Sleepwell-systemet, vilket gör att sitsvinkeln kan justeras till 42 grader. Detta innebär att AXKID One kan lutas de första månaderna för att fungera som en babybilsäte med One + -dynan (One + säljs separat). Flexibla ligglägen ger maximal komfort när du reser.

Tekniska detaljer:
 • Vikt: 10 kg
 • Nackstöd justerbart i 12 steg
 • Sittposition i en lutningsvinkel, steglöst varierbar från 20 till 40 grader
 • Stödbenlängd: från 26 till 52 cm
 • Sitdjup: 32 cm
 • Användbar från 6 månader till 7 år
 • Från 61 till 125 cm / maximalt 23 kg
 • Mått (bredd x höjd x längd): 44 x 76 x 54 cm
 • Täcka tvättas vid 30 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
AXKID Bilbarnstol One Brick Tile Melange Red
7499 kr