Aquabeads ® Design fabrik
Pris
419 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334743

EAN: 5054131317754

Aquabeads ® Design fabrik
Texten har översatts automatiskt.
Aquabeads - Original sedan 2004!
Aquabeads Design fabrik erbjuder enormt roligt pyssel. Det stora skrinet med två utfällbara pärllådor erbjuder gott om plats för alla pärlor i olika färger. Pärlorna placeras på flipplådan med 2-in-1 pärlpennan. Om en pärla hamnar fel kan den tas bort igen med pärlplockaren i andra änden av pärlpennan. Med Flip Tray går pysslandet ännu snabbare eftersom de färdiga kreationerna torkar på en extra platta och inte på pysselplattan som vanligt.

Så här fungerar det: Placera motivet, spraya med vatten, vik över Flip Tray och låt skapelsen torka. Efter att ha vänt brickan är den redan fri igen för nya motiv. Lämplig för barn från fyra års ålder.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 42 x 10 x 30 cm.
  • Innehåll: 1500 färgglada hantverkspärlor (vanliga, polygonala, glitter-, pastell-, stjärn- och glitterstjärnepärlor), en stor pärllåda med vändbar bricka, en 2-i-1 pärlpenna, en sprutare och motivmallar.
  • Ålder: Från 4 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 4 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Aquabeads ® Design fabrik
4.5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Aquabeads ® Design fabrik
Aquabeads ® Design fabrik
419 kr