Aquabeads ® Design fabrik
NYHET
Pris
450 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334743

EAN: 5054131317754

Aquabeads ® Design fabrik
Texten har översatts automatiskt.
Aquabeads - Original sedan 2004!
Aquabeads Design fabrik garanterar ett enormt pysselspakaktivitet. Den stora lådan med två utfällbara pärllådor ger gott om plats för alla pärlor i olika färger. Pärlorna placeras på den vändbara brickan med 2-in-1 pärlpennan. Om en pärla hamnar fel kan du ta bort den med pärlplockaren i andra änden av pärlpennan. Med Flip Tray går det ännu snabbare att pyssla, eftersom de färdiga kreationerna torkar på en extra platta och inte på pysselplattan som vanligt.

Så här fungerar det: Placera motivet, spraya med vatten, vik över flipbrickan och låt kreationen torka. När du vänder på brickan är den redan fri för nya motiv. Lämplig för barn från fyra års ålder.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 42 x 10 x 30 cm.
  • Innehåll: 1500 färgglada hantverkspärlor (vanliga, polygonala, glitter-, pastell-, stjärn- och glitterstjärnepärlor), en stor pärllåda med flipbricka, en 2-i-1 pärlpenna, en sprutare och motivmallar.
  • Ålder: Från 4 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 4 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Aquabeads ® Design fabrik
Aquabeads ® Design fabrik
450 kr