Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Hållbar
Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm


Pris
836 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A324861

EAN: 4010395790888

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Texten har översatts automatiskt.
Spädbarn och småbarn upplever många äventyr varje dag. När allt kommer omkring är allt fortfarande nytt, spännande och spännande för dem - även deras eget hem. Bebisar lär sig något nytt varje dag, plötsligt lyckas de vända sitt lilla huvud på egen hand eller börjar utforska sin omgivning genom att krypa.

Din lilla kommer att ha mycket roligt med den här fantastiska krypfilten från Alvi ®. Under de första månaderna erbjuder filten en mjuk och varm yta som barnet kan ligga på och uppfatta vad som händer runt omkring det. Mellan den sjätte och tionde månaden börjar barnet långsamt krypa - den här mjuka krypfilten med överdrag i ekologisk bomull är idealisk för de första försöken. Och filtens puffiga stoppning kan också dämpa de första försöken att stå och gå.

De påsydda öronen är inte bara iögonfallande - tack vare 3D-effekten kommer även din favorits små fingrar att njuta av dem.

Produktdetaljer:
  • Storlek: Ø 100cm
  • Utvald Design
  • Vadderad med puffiga hålfibrer
  • 3D, med påsydda öron
  • Ekologisk bomull
Material och skötselinstruktioner:
  • Övre material: 100 % ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % polyester
  • Tvättbar upp till 40 °C
  • Lämplig för torktumlare, termiskt reducerad

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
Alvi ® Toddler Blanket Round 3D Ringlets Koala grå Ø100cm
836 kr