Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm
Hållbar
Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm

Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm


Pris
745 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A324866

EAN: 4010395785723

Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm
Texten har översatts automatiskt.
Spädbarn och småbarn upplever många äventyr varje dag. När allt kommer omkring är allt fortfarande nytt, spännande och spännande för dem - även deras eget hem. Bebisar lär sig något nytt varje dag, plötsligt lyckas de vända sitt lilla huvud på egen hand eller börjar utforska sin omgivning genom att krypa.

Din älskling kommer att ha glädje av den här fina krypfilten från Alvi ® under lång tid. Under de första månaderna är filten en mjuk och varm yta som barnet kan ligga på och uppfatta vad som händer runt omkring det. Mellan den sjätte och tionde månaden börjar barnet långsamt krypa - den här mjuka krypfilten med överdrag i ekologisk bomull är idealisk för de första försöken. Och filtens puffiga stoppning kan också dämpa de första försöken att stå och gå.

Den nya filten för småbarn imponerar med sin förtrollande Design och sin högkvalitativa tillverkning och kvalitet. Utrustad med en fantastisk krans kan barnrummet göras till en sagolikt vacker plats i kombination med andra textilier från serien.

Produktdetaljer:
  • Storlek: Ø 100cm
  • Utvald Design
  • Stoppad med puffiga hålfibrer
  • Med krans med volang
  • Ekologisk bomull
Material och skötselinstruktioner:
  • Yttre material: 100 % ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % polyester
  • Tvättbar vid 40 °C
  • Lämplig för torktumlare, termiskt reducerad

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm
4.5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm
Alvi ® Crawling Blanket rund valv Ø 100 cm
745 kr