ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion  Edition Collection 2022
Hållbar

ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022


Variant:
  • ABC DESIGN Åkpåse Tulip Diamond Special Edition Asphalt
  • ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion  Edition Collection 2022
  • ABC DESIGN Åkpåse Tulip Black Collection 2022
  • ABC DESIGN Åkpåse Tulip Bubble Diamond  Edition Collection 2022

Pris
703 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329157

EAN: 4045875055348

ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
Texten har översatts automatiskt.
Trendigt. Fet. Unikt. Som gjorda för catwalken. Effektiva Print s, begränsade Design s och modern karaktär står för stark individualitet. Fashion edition erbjuder slående färger, originella accenter, kontraster och utvalda detaljer för en mycket speciell look!

För miljöns skull tillverkas alla tyger av hållbart återvunnet material. Yttertyget tar också skickligt upp temat nature med sina jordnära naturtoner. Det eleganta diamantsyddet på det inre tyget rundar skickligt av den uttrycksfulla och självsäkra Design .

Även om temperaturen på vintern ibland är isig bör du för säkerhets skull avstå från vinterjacka & co. i bilen. Tjocka vinterkläder hindrar bältena från att sitta tätt runt barnets kropp.

Den mjukt fodrade ABC DESIGN Fotmuff håller barnet behagligt varmt under vinterkörningen utan att störa funktionen av skyddsselen. Den är speciellt utformad för användning i bilbarnstolen. Fotmudden kan också användas som ett mysigt inlägg i barnvagnens bärväska. Integrerade spår för seleguiden gör det möjligt att fästa sele-systemet på ett säkert sätt. Fotmudden stängs sedan över remmarna med hjälp av den centralt placerade dragkedjan. Huvan kan justeras med hjälp av en dragsko och skyddar på så sätt ditt barns särskilt känsliga huvud optimalt från kyla och drag. Fotområdet kan öppnas separat. Mysig i den ABC DESIGN fotmudde kommer din lilla att få en bekväm och säker resa även under den kalla årstiden.

Produktdetaljer:
  • Lämplig för bilbarnstolen Tulip
  • Kan användas som ett inlägg i bärstolen
  • Mjuk och mjuk komfort
  • Dragkedja i mitten
  • Fotområdet kan öppnas separat

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 72 x 30 x 3 cm
  • Rengöring: Handtvätt/kall tvätt
  • Material på insidan: 100 % bomull
  • Material på utsidan: 100 % polyester
  • Materialet innehåller 10 återvunna PET-flaskor 1,25 l

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ABC Design

ABC Design – Urban design möter funktionalitet

Upptäck en ny nivå av komfort för din baby med barnvagnar, paraplyvagnar och syskonvagnar från ABC Design. Med över 25 års erfarenhet tillverkar ABC Design barnvagnar som underlättar livet för familjer i staden eller vid den första naturutflykten.

Lättmanövrerade barnvagnar med flera funktionella finesser och snygg design har gjort ABC Design till en klar favorit bland trendsättare. Från ABC Designs praktiska och stilrena sortiment hittar du garanterat en barnvagn för dina individuella behov. ABC Designs viktigaste mål är att bringa ett leende till dina läppar!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
4.5
34 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 29
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion  Edition Collection 2022
ABC DESIGN Åkpåse Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
703 kr