small foot  ® Flaskpaket " fresh
Pris
188 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304570

EAN: 4020972117397

small foot ® Flaskpaket " fresh
Texten har översatts automatiskt.
Från dryckesmarknaden till kundvagnen!

Den här trälådan innehåller sex dryckesflaskor i massivt trä. Med tre olika sorters Orange -juice samt körsbärs- och limesprutare är de ett perfekt komplement till barnköket eller butiken aden .

Lätt att förstå även för mindre barn tack vare enkla illustrationer. Särskilt tilltalande för barn på grund av den realistiska avbildningen och den vänliga färgdesignen. Det robusta massiva träet, som samtidigt ger drinkarna en naturlig karaktär, lovar långvarig lekglädje i barnrummet. Perfekta törstsläckare för rollspel!

Produktdetaljer:
  • Mått på lådan (längd x bredd x höjd): ca 14 x 10 x 12 cm.
  • Mått flaskan (höjd): ca 11 cm, Ø ca 3,5 cm
  • Material: trä
  • Innehåll: 7 delar
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under tre år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas! Utan dekoration och tillbehör.

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

 small foot  ® Flaskpaket " fresh
small foot ® Flaskpaket " fresh
188 kr