Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
 Silver Cross Skötväska Black
Variant:
  •  Silver Cross Skötväska Black
  •  Silver Cross  Ryggsäck för förändring Tan
  •  Silver Cross Skötväska Cocoa

Pris
1288 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A353376

EAN: 5055836923370

Silver Cross Skötväska Black
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Trendig ryggsäck i verganläder med omlott
  • Praktiska innerfack och förvaringsfickor
  • Inkluderar en bytesmatta och en flaskhållare
Mått och vikt:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 17,6 x 45 x 47 cm
Material och skötsel:
  • Material: Veganläder
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa.
Ingår i leveransen:
  • Byte av ryggsäck
  • Bytematta
  • Flaskhållare

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Silver Cross

Silver Cross - The best start in life

Brittiska Silver Cross är ett av världens äldsta och mest internationellt kända barnvagnsmärke. De började tillverka barnvagnar redan år 1877 och har således över 140 års branscherfarenhet. Somliga beskriver Silver Cross barnvagnar som barnvagnens Rolls Royce, oavsett kan du räkna med att få högkvalitativa, funktionella och eleganta barnvagnar från Silver Cross. De har alltid arbetat nära familjer för att utveckla nya och innovativa produkter som underlättar familjelivet, då deras löfte är: The best start in life. Idag inkluderar sortimentet dessutom andra produkter för barnfamiljen, som bland annat bilbarnstolar, resesängar, skötväskor och åkpåsar.

Silver Cross högkvalitativa barnvagnar

Silver Cross är kompromisslös på kvalitet, noggrann i hantverket och alltid motiverad att skapa ny och banbrytande design. De erbjuder bland annat högkvalitativa barnvagnar, resesystem och paraplyvagnar – en vagn för alla situationer. Silver Cross Wave och Silver Cross Jet är exempelvis två olika barnvagnsmodeller som inkluderats i bäst-i-test-listor. Silver Cross Wave är deras mångsidiga och flexibla kombivagn som kan anpassas från en singelvagn till syskon-eller tvillingvagn, optimal för den växande familjen. Silver Cross Jet är en liten, lätt och manövrerbar paraplyvagn som inte enbart är idealisk för vardagliga promenader utan framförallt långa resor. Vagnen kan nämligen vikas ihop till storleken av en kabinväska och är godkänd som handbagage av flera större flygbolag. Dessutom erbjuder Silver Cross mängder av barnvagnstillbehör som exempelvis skötväskor, åkpåsar och ståbrädor.

Silver Cross säkra bilbarnstolar

Silver Cross produkter är betrodda av miljontals föräldrar och älskade av familjer över hela världen. I deras bilbarnstolssortiment finner du bland annat bilbarnstolen Silver Cross Motion all-size 360° som omnämnts till den bästa baby- och bilbarnstolen i ADACs test hösten 2022. Den kan användas av barn från födseln upp till cirka 12 år och kan roteras i hela 360 grader. Silver Cross babyskydd Dream med Dream i-Size basen är också populära. De har uppnått betyget 1,5 i ADAC-säkerhetstest, det högsta betyg som någonsin tilldelats av ADAC.

Utforska premiumsortimentet från Silver Cross idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Silver Cross Skötväska Black
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

 Silver Cross Skötväska Black
Silver Cross Skötväska Black
1288 kr