BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm
Hållbar

BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm


Variant:
 • BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage grey /Jungle 120 x 120 cm
 • BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Storm/Spring Flower 120 x 120 cm
 • BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm
 • BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Hot Sauce / Terrazzo 120 x 120 cm
 • +2

Pris
504 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A365387

EAN: 3384349203900

BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Produktinformation:
 • Uppsättning med 2 bomullsburpdukar
 • Mångsidig bomullsburpduk
 • Ultramjuk: den borstade bomullen gör att huden känns sammetsmjuk
 • Andningsbar: mycket fint vävd, muslinväven gör att luften kan cirkulera.
Material och skötsel:
 • Material: 100 % ekologisk bomull
 • Tvättbar vid 40°C
 • Oeko-Tex-certifiering (1) och GOTS-certifiering (2)(1) fri från giftiga, irriterande eller cancerframkallande ämnen för att undvika ämnen som är skadliga för huden och miljön.
Mått och vikt:
 • 120 x 120 cm

Ingår i leveransen:
 • 1 x uppsättning med 2 burpdukar

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Beaba

För en smart framtid

Sedan 1989 har franska varumärket Béaba hjälpt föräldrar med sina innovativa produkter som är designade för att vara enkla att använda. Designen på produkterna är speciellt utformad för att passa in fint tillsammans med din inredning hemma. En av Béabas främsta styrkor är deras kreativitet: designers, ingenjörer och labratorier utvecklar tillsammans produkter med ett mål: att göra livet enklare för unga föräldrar. Béaba fokuserar därför hela tiden på att utveckla nya produkter. När det franska företaget lanserade sin Babycook Plus 4 in 1, öppnades en helt ny värld för alla småbarnsföräldrar. Babycook 4 in 1 kan mixa flera olika måltider samtidigt och kan både mixa den helt slät, som puré eller i bitar beroende på vad du som förälder föredrar. Upptäck en värld av smarta produkter! 

Våra bästsäljare

 BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm
BEABA ® Set med 2 burpdukar Mirage Altosa/Flower Field 120 x 120 cm
504 kr